Instituut Una

Gaversesteenweg 188, Gent - Merelbeke, 9820

Sorry, Instituut Una is tijdelijk niet beschikbaar op Treatwell. Vind hieronder nabijgelegen salons met beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Goldhair you & me

42 reviews
197 Brusselsesteenweg, 9050 Gent

A-Skincare

362 reviews
Grotesteenweg-Noord 55,, 9000 Gent

Pilli Pilli

664 reviews
Zwijnaardsesteenweg 464, 9000 Gent

Populaire behandelingen

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

4,7
315 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
efficient en snel. Prijsvriendelijk
Niet komen opdagen
Toon reactie salon...
Ontharen is nooit leuk maar met Lotte had ik zo'n toffe babbel dat ik de pijn niet gevoeld heb. Ze werkt professioneel, grondig en is attent. Ontharen doe ik meestal zelf maar na deze ervaring laat ik het in de toekomst door Lotte doen.
Heel mooi resultaat!! Het lijkt alsof ik op vakantie geweest ben.
Ik kom heel graag bij jullie♥️🌹
Toon meer reviews...

Over

Instituut Una
Gaversesteenweg 188
9820 Gent - Merelbeke

Instituut Una is een instituut waar huidverbetering, een gezonde levensstijl en je goed laten voelen centraal staat. Alle behandelingen zijn volgens de persoonlijke wensen van de klant. Wij volgen steeds de nieuwste trends, ontwikkelingen in verband met huidverbeteringsbehandelingen. We werken met de nieuwste behandelingsmethodes. Met merken die zich inzetten om de huid te verbeteren, optimaal resultaat willen geven en dit op een natuurlijke en veilige manier.

Om een gezonde huid en lichaam te krijgen, is een persoonlijke aanpak, uitgebreide expertise heel belangrijk. Wist je dat jouw huid het grootste orgaan is ? Nog een reden te meer, om er extra zorg voor te dragen. Wij willen verder dan een goede huidverzorging en jou een uurtje relaxatie geven. Wij willen tevens een vertrouwenspersoon zijn en mensen wijzen naar een goeie en gezonde levensstijl, een levensstijl met sport en de juiste voeding, want ook dát is heel erg belangrijk voor je huid, lichaam en je beter te voelen.

Onze filosofie vind je hier dan ook terug over de hele lijn: een allesomvattende, gespecialiseerde en persoonlijke aanpak waarbij jij centraal staat; waarbij het helemaal draait om jou goed, mooi en gezond te doen voelen – in alle aspecten van je leven. En mag dat nu net het geen zijn dat Instituut Una zó uniek maakt.

Wil jij dit ook? Dan is instituut UNA jouw Go-To instituut!

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
10:0022:00
WoWoensdag
09:0020:00
DoDonderdag
10:0022:00
VrVrijdag
09:0020:00
ZaZaterdag
08:0016:00
ZoZondag
Gesloten