Instituut Una

Joachim Schayckstraat 15, 9052 Gent
4,7
102 avis
Joachim Schayckstraat 15, 9052 Gent

Parcourir les services

Tout
Mains & Pieds
Épilation
Visage
Massage
Corps

Avis sur le salon

4,7
102 avis
Ambiance
Propreté
Équipe
Qualité-prix

Filtrer par type de service

Filtrer par commentaires

Service
Tous les services

Filtrer par note

Note
Filtrer par note
Elke is very friendly and her advices are helpful. I would recommend to someone searching for good price/quality treatments to go there.
Fadeela
il y a 6 jours
Heel tevreden over de professionele aanpak. Elke kent haar vak en kan alle vragen beantwoorden. Een heel leuke ervaring. Over de wimperextensions zelf ben ik ook heel tevreden. Ik zou dit iedereen aanraden! Ik heb zelfs meteen een volgende afspraak gemaakt.
Babette
il y a 6 jours
Amelie
il y a 7 jours
Elke gaat heel efficiënt te werk en ben content van het eindresultaat!
Ypke
il y a 9 jours
Elvina
il y a 17 jours
Voir plus de commentaires...

À propos

Instituut Una
Joachim Schayckstraat 15
9052 Gent

Instituut Una is een kleinschalig instituut in Gent. Het heeft z’n naam te danken aan het Scandinavische “una”, wat staat voor “tot rust komen”. En dat kan je hier inderdaad. Instituut Una is namelijk een schoonheidsinstituut waar huidverbetering en relaxatie hand in hand samengaan. Alle behandelingen en verzorgingen zijn volgens jouw persoonlijke wensen en worden steeds door Elke zelf uitgevoerd. Ze maakt gebruik van kwalitatieve producten en ze is vandaag de dag een heuse experte in huidverzorging en -verbetering. Wil je dus even ontspannen of droom je al jaren van die zachte, gezonde prachthuid? Dan is Elke jouw go-to-persoon! Elke wil tevens een vertrouwenspersoon zijn en jou wijzen naar een goeie en gezonde levensstijl, want ook dát is heel erg belangrijk voor je huid. Een allesomvattende, gespecialiseerde en persoonlijke aanpak waarbij jij centraal staat; dat is nu net hetgeen wat Instituut Una zó uniek maakt.

Lundi
Fermé
Mardi
08:0021:00
Mercredi
08:0018:00
Jeudi
08:0021:00
Vendredi
08:0020:00
Samedi
08:0017:00
Dimanche
Fermé
Produits utilisés par ce salon

Instituts de beauté dans les environs