Steenstraat 2, Merelbeke, Gent, 9820
Ouvert Lundi: 10:00 - 20:30

Parcourir les services

Avis sur le salon

4,8
15 avis

Filtrer par type de service

Filtrer par commentaires

Service

Filtrer par note

Note
Filtrer par note

Avis vérifiés

Rédigé par nos clients, pour que vous sachiez à quoi vous attendre dans chaque salon
Voor een diepgaande en bevrijdende behandeling raad ik je een sessie aan bij Myth. Danie zijn werk is heel professioneel en hij is oprecht en liefdevol. Hij zorgt in een veilige, geborgen sfeer dat alle blokkades los gemaakt worden en dat je energie weer kan stromen.
Danie weet als geen ander de pijnlijke knooppunten in je lichaam te ontdekken en via de-armouring behandeling op een uiterst professionele manier volledig weg te werken. Normaal ben ik een echt stress-konijn, maar na een behandeling ben ik enkele maanden volledig 'stressless'. De behandeling kan heftig zijn, maar gebeurt volledig volgens het boekje zoals het hoort bij Danie, een gedreven aangenaam persoon die leeft voor z'n vak en waarbij je je direct volledig op je gemak voelt. Bedankt Danie !
Great
Recent  een zalige Alchemy of Touch behandeling  gehad van Danie  en ook al verschillende behandelingen van Body De-armouring gekregen.  Bij Danie ben je in goede handen. Na onze eerste kennismaking had ik al meteen het gevoel van vertrouwen en geborgenheid. Danie straalt zo een rust en sereniteit uit dat je met volle vertrouwen je kan overgeven aan zijn zachtaardige en liefdevolle handen om samen met hem de pijnen te omarmen en deze met je ademhaling uit te ademen en los te laten. Een aanrader.
Voir plus de commentaires...

Rencontrez l'équipe

D
Danie
4.8
5 avis

Services

Massage

Équipements et services

Internet
Wifi gratuit
Accessibilité
Accessible en fauteuil roulant
Moyens de paiement
Espèces
Carte de débit acceptée
Accès & situation
Parking gratuit disponible
Restauration
Boissons avec alcool offertes
Langues parlées
Anglais
Néerlandais

À propos

MYTH
Steenstraat 2
9820 Merelbeke, Gent

Bij MYTH in Merelbeke kun je in een fijne behandelruimte terecht voor zowel bindweefsel- als ontspannende massages. Eigenaar Danie voelt goed aan waar de spanning zich in jouw lichaam heeft opgeslagen en zodoende kan hij een diepe ontspanning realiseren.

De behandelingen zullen volledig worden aangepast aan jouw wensen, klantvriendelijkheid staat hier namelijk hoog in het vaandel. Alle behandelingen hebben één ding gemeen: onverdeelde aandacht voor jezelf.

LunLundi
10:0020:30
MarMardi
10:0020:30
MerMercredi
10:0020:30
JeuJeudi
10:0020:30
VenVendredi
10:0020:30
SamSamedi
10:0014:00
DimDimanche
Fermé

Salons de massage dans les environs