Massage Pilar @ Co-Con

Cordoeaniersstraat 13, 8000 Brugge
5,0
12 reviews
Cordoeaniersstraat 13, 8000 Brugge

Reviews

5,0
12 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Voor een heerlijk ontspannende massage in een prachtige setting in hartje Brugge is er maar 1 adres: massage Pilar @ Co-Con! Bij Pilar kom je echt tot rust. Ze is spontaan en heerlijk ontwapenend. Ik kreeg een hood- en rugmassage. 60 minuten zalige ontspanning. Ik kom zeker terug :)
Maite
2 maanden geleden
Heerlijke ontspanning op een prachtige locatie om volledig tot rust te komen! Pilar heeft gouden handen. Absoluut een aanrader voor mensen die de hectiek van het alledaagse leven even achter zich willen laten, maar kortom voor iedereen die naar het betere lichaamswerk op zoek is!
3 maanden geleden
I was from Pilar for a leg and foot massage and it was wonderful!She is very kind and professional , the place is delicious and very relaxing! For sure I will go again ??
3 maanden geleden
Erg goed ontvangen, erg leuke rustgevende muziek, producten die heerlijk geuren en een geweldige sensatie geven.
3 maanden geleden
“ Massage Pilar “ is een zeer professionele massage therapeut. Een echte aanrader om te ontspannen !
3 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Massage Pilar @ Co-Con
Cordoeaniersstraat 13
8000 Brugge

Wil jij even herbronnen? Dat kan bij Massage Pilar @ Co-Con. Je vindt de praktijk in het centrum van Brugge en wat zo bijzonder is aan eigenares Pilar, is dat zij speciaal is opgeleid tot oncologisch masseuse. Ze wordt haar ganse leven al geconfronteerd met kanker in de familie en naar aanleiding hiervan heeft ze besloten dat zij iets voor mensen met deze ziekte wil betekenen. Door het diverse aanbod aan wellnessmassages kan ze jou een aangepaste massage geven, maar je hoeft natuurlijk geen klachten te hebben om een behandeling bij haar te ondergaan. Ga jij voor relaxatie 2.0? Dan zijn er ook massagearrangementen waarbij je bijvoorbeeld een chocoladescrub en -lichaamspakking krijgt. Handig om te weten: er is een lift aanwezig.

Let op: in het praktijk kan niet met bancontact worden betaald.

Maandag
09:3015:00
Dinsdag
09:3015:00
Woensdag
09:3012:00
Donderdag
09:3015:00
Vrijdag
09:3015:00
Zaterdag
10:0022:00
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt