Manumedica

4,6
61 reviews
Gerard Davidstraat 29, Brugge, 8000
Vandaag open: 09:00 - 21:00

Alle behandelingen

Alle
Massage
Lichaam

Reviews

4,6
61 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
After hurting my neck quite badly Hilde's treatment really helped me to make progress in getting better. Very professional, soothing and effective treatment. Thank you.
Hele goede ervaring. Hilde kent haar vak. Heel rustgevend.
Hilde is een zeer vriendelijke vrouw en de massage was in orde! Ik heb na de massage heel goed geslapen en ik ben helemaal ontspannen.
Erg lieve vrouw wel erg druk. Zeer zorgzaam, vriendelijk. Ze wilde veel weten voor ze begon. En zocht mee naar oplossingen. Ik had mij handdoek vergeten en mocht op de hare liggen. Wel een erg oude handdoek De massage was goed, maar liever wat harder en intenser. Anders wel aan te raden.
Het was een leuke, rustgevende massage door Hilde. Jammer dat mijn rugklachten niet verlicht waren achteraf, al had ik wel deugd van een uurtje ontspanning. Tip voor Hilde: vertel soms wat je doet! Je was plots weg, er was geen duidelijk einde, je stopte met de massage en ik was niet op de hoogte. Dat was ongemakkelijk.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Hilde
4.9
28 reviews

Behandelingen

Lichaam
Massage
Therapie en Mindfulness

Over

Manumedica
Gerard Davidstraat 29
8000 Brugge

Heb je last van stress of vermoeidheid? Dan kan een goede massage uitkomst bieden. Bij Manumedica worden diverse massages aangeboden om jou te verhelpen van jouw klachten. Eigenares Hilde is Shiatsu-beoefenaar en relaxatietherapeut. Afhankelijk van jouw wensen wordt de behandeling aangepast. Waar je ook voor kiest, jouw zorgen zullen plaatsmaken voor een ontspannen gevoel en je zal beter bestand zijn tegen lichamelijke en geestelijke ongemakken. Handig om te weten: je kan voor de deur parkeren met een blauwe schijf.

Let op: in het salon kan niet met bancontact worden betaald. Je kan wel betalen in het salon met de App van je bank.

MaMaandag
09:0021:00
DiDinsdag
09:0021:00
WoWoensdag
09:0021:00
DoDonderdag
09:0021:00
VrVrijdag
09:0021:00
ZaZaterdag
09:0012:00
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt