JOYFUL

Vroenhofstraat 30, Antwerpen, 2100

JOYFUL heeft geen aanstaande beschikbaarheid voor online boekingen met Treatwell. Vind hieronder salons in de buurt met online beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Lydia Beauty Nail & Body care

561 reviews
Ruggeveldaan 582, 2100 Antwerpen

Verzorgingspraktijk Curam

2723 reviews
Dascottelei 116, 2100 Antwerpen

Bo'tique

605 reviews
Plantin en Moretuslei 126a, 2018 Antwerpen

Alle behandelingen

Alle
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

3,8
2 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Beste, Ben best tevreden, resultaat kan ik nog direct niet bevestigen, heb wel, nog een andere afspraak gemaakt, we zien wel na de 2de afspraak, zit namelijk met constipatie ( verschrikkelijke luie darmen), Pascale
Toon reactie salon...
Een voetreflexbehandeling bij Hilde is als herbronnen. Ze neemt de tijd om je op je gemak te stellen en vraagt of je specifieke vragen of moeilijkheden hebt. Ze houdt hiermee rekening tijdens de behandeling en geeft die 'moeilijke plekjes' de nodige aandacht. Wanneer je buiten stapt ben je aangenaam ontspannen. Ook met mijn zoontje Levi ga ik naar haar voor een baby-voetreflex behandeling, zo heeft ze al eens zijn maagje tot bedaren gebracht tijdens krampjes. Hij voelt zich erg op zijn gemak bij haar. Ze geeft ook duidelijke aanwijzingen waarmee je je baby thuis verder kan behandelen. Ze heeft een brede kennis van het lichaam en voeding. Hierover geeft ze bruikbare tips en goed advies. Kortom een ervaren masseur en coach voor iedereen die op een natuurlijke manier gezond wil blijven.
Toon reactie salon...

Over

JOYFUL
Vroenhofstraat 30
2100 Antwerpen

Living a Joyful Life is veel meer dan alleen een massagesalon. Hilde is personal healthcoach en al meer dan tien jaar specialist in burn-out preventie. Je kunt bij haar terecht voor onder meer slaap- en stressproblemen, allergieën en spijsverteringsproblemen. Elk jaar volgt ze verschillende cursussen zodat ze altijd op de hoogte is van nieuwe ontwikkelingen. Ben jij benieuwd naar Hilde haar holistische visie? Breng dan zeker een bezoek aan Living a Joyful Life in Antwerpen.

MaMaandag
14:0020:00
DiDinsdag
14:0017:00
WoWoensdag
14:0018:00
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
Gesloten
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten