JOYFUL

3,8
2 reviews
Vroenhofstraat 30, Antwerpen, 2100

Browse services

All
Massage
Body

Venue reviews

3,8
2 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Beste, Ben best tevreden, resultaat kan ik nog direct niet bevestigen, heb wel, nog een andere afspraak gemaakt, we zien wel na de 2de afspraak, zit namelijk met constipatie ( verschrikkelijke luie darmen), Pascale
Show venue reply...
Een voetreflexbehandeling bij Hilde is als herbronnen. Ze neemt de tijd om je op je gemak te stellen en vraagt of je specifieke vragen of moeilijkheden hebt. Ze houdt hiermee rekening tijdens de behandeling en geeft die 'moeilijke plekjes' de nodige aandacht. Wanneer je buiten stapt ben je aangenaam ontspannen. Ook met mijn zoontje Levi ga ik naar haar voor een baby-voetreflex behandeling, zo heeft ze al eens zijn maagje tot bedaren gebracht tijdens krampjes. Hij voelt zich erg op zijn gemak bij haar. Ze geeft ook duidelijke aanwijzingen waarmee je je baby thuis verder kan behandelen. Ze heeft een brede kennis van het lichaam en voeding. Hierover geeft ze bruikbare tips en goed advies. Kortom een ervaren masseur en coach voor iedereen die op een natuurlijke manier gezond wil blijven.
Show venue reply...

Meet the team

Hilde

Services

Body
Massage
Counselling & Holistic

About

JOYFUL
Vroenhofstraat 30
2100 Antwerpen

Living a Joyful Life is veel meer dan alleen een massagesalon. Hilde is personal healthcoach en al meer dan tien jaar specialist in burn-out preventie. Je kunt bij haar terecht voor onder meer slaap- en stressproblemen, allergieën en spijsverteringsproblemen. Elk jaar volgt ze verschillende cursussen zodat ze altijd op de hoogte is van nieuwe ontwikkelingen. Ben jij benieuwd naar Hilde haar holistische visie? Breng dan zeker een bezoek aan Living a Joyful Life in Antwerpen.

MonMonday
14:0020:00
TueTuesday
14:0017:00
WedWednesday
14:0018:00
ThuThursday
Closed
FriFriday
Closed
SatSaturday
Closed
SunSunday
Closed
Venue awards
Top Rated 2017

Massage & Therapy Centres nearby