Grotestraat 51, Geraardsbergen, 9500
Morgen open: 10:00 - 19:00

Alle behandelingen

Alle
Haar
Nagels
Gezicht
Lichaam
Medisch en tanden

Reviews

3,5
25 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Bij aankomst op het adres bleek er niemand te zijn. De zaak zag er verlaten uit. Telefoonnummer was niet meer in gebruik. Dus geen behandeling, terwijl ik wel bevestiging had ontvangen. Gelukkig had ik niet vooraf betaald
- luide omgeving (luide deurbel die om de 10min ging, persoonlijk luid telefoontje dat ze pleegde tijdens behandeling, geen rustgevende muziek, luide conversaties met andere klanten,...) - kamer veel te veel verlicht, geen gordijn voor raam. - om de 10min verdween ze tijdens behandeling om deur te openen voor andere klant (na eerst de verschrikkelijke deurbel te horen) - geen gat om gezicht in te leggen op massagetafel (nekpijn) - geen aangename sfeer, koud, niet rustgevend. - wel vriendelijk
Ik werd goed ontvangen door Jana. De behandeling werd perfect uitgevoerd en ging met een tevreden gevoel naar huis. Ik ga zeker nog terug.
Jana is een hele vriendelijke meid. Heel voorzichtig, kent duidelijk haar stiel. Volgende maand henna kleuring vd wenkbrauwen. Ook mijn dochter van 16 i heel tevreden. Shaping mooi rekening houdend met haar leeftijd.
Alles verliep prima, zeer goede service tegen goede prijs. Uitermate vriendelijk!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Tine
Zaakvoerder
3.1
11 reviews

Behandelingen

Haar
Nagels
Lichaam
Gezicht
Fysiotherapie
Medisch en tanden

Over

De Skin Kliniek
Grotestraat 51
9500 Geraardsbergen

Aan de Edingseweg in Geraardsbergen zit het salon De Skin Kliniek van eigenares Tine. Je kan hier terecht voor verbeterende behandelingen voor lichaam, gelaat en haar waarbij je alle zorg krijgt die je verdient. Bijzonder is dat Tine zich medisch schoonheidsspecialiste mag noemen. De specialisatie van Tine ligt dan ook bij huidverbetering en ze krijgt dit voor elkaar door te werken met farma-cosmeceutische en natuurlijke producten, maar ook door in nauw contact te staan met artsen en dermatologen. Want niets is zo sprekend en uniek dan jouw uiterlijk.

MaMaandag
10:0019:00
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
10:0019:00
DoDonderdag
10:0019:00
VrVrijdag
10:0019:00
ZaZaterdag
10:0016:00
ZoZondag
Gesloten

Huidklinieken in de buurt