De Skin Kliniek

Grotestraat 51, 9500 Geraardsbergen
4,1
23 reviews
Grotestraat 51, 9500 Geraardsbergen

Browse services

All
Hair
Nails
Face
Body

Venue reviews

4,1
23 reviews
Ambience
Cleanliness
Staff
Value

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating
Ik werd goed ontvangen door Jana. De behandeling werd perfect uitgevoerd en ging met een tevreden gevoel naar huis. Ik ga zeker nog terug.
Anonymous
a month ago
Jana is een hele vriendelijke meid. Heel voorzichtig, kent duidelijk haar stiel. Volgende maand henna kleuring vd wenkbrauwen. Ook mijn dochter van 16 i heel tevreden. Shaping mooi rekening houdend met haar leeftijd.
Hilde
2 months ago
Alles verliep prima, zeer goede service tegen goede prijs. Uitermate vriendelijk!
Martin Daniels
2 months ago
Zoals iedere keer, vriendelijk onthaal, luisterend oor, gezellige babbel, kortom, er wordt niet ingeboet op kwaliteit en klantvriendelijkheid. Top zaak. Thx Tine, once again 👍
Anne
2 months ago
Slordig . Handdoeken enzo van de vorige klant zaten nog in een waterbakje en ze moest altijd gauw nog opruimen als ik toekwam. 1ste keer duurde de behandeling toch wel een half uur. De 2de keer, was ik buiten op 5 min ...wat toch raar is .
Anonymous
2 months ago
Show more reviews...

About

De Skin Kliniek
Grotestraat 51
9500 Geraardsbergen

Aan de Edingseweg in Geraardsbergen zit het salon De Skin Kliniek van eigenares Tine. Je kan hier terecht voor verbeterende behandelingen voor lichaam, gelaat en haar waarbij je alle zorg krijgt die je verdient. Bijzonder is dat Tine zich medisch schoonheidsspecialiste mag noemen. De specialisatie van Tine ligt dan ook bij huidverbetering en ze krijgt dit voor elkaar door te werken met farma-cosmeceutische en natuurlijke producten, maar ook door in nauw contact te staan met artsen en dermatologen. Want niets is zo sprekend en uniek dan jouw uiterlijk.

MonMonday
10:0019:00
TueTuesday
Closed
WedWednesday
10:0019:00
ThuThursday
10:0019:00
FriFriday
10:0019:00
SatSaturday
10:0016:00
SunSunday
Closed

Skin Clinics nearby