De Skin Kliniek

Grotestraat 51, Geraardsbergen, 9500

De Skin Kliniek has no upcoming availability with Treatwell. Find nearby salons with availability below or search to see all salons nearby.

Find the best venues near you

Popular services

Browse services

All
Hair
Nails
Hair removal
Face
Body
Medical & Dental
Physical therapy

Venue reviews

3,5
25 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Bij aankomst op het adres bleek er niemand te zijn. De zaak zag er verlaten uit. Telefoonnummer was niet meer in gebruik. Dus geen behandeling, terwijl ik wel bevestiging had ontvangen. Gelukkig had ik niet vooraf betaald
- luide omgeving (luide deurbel die om de 10min ging, persoonlijk luid telefoontje dat ze pleegde tijdens behandeling, geen rustgevende muziek, luide conversaties met andere klanten,...) - kamer veel te veel verlicht, geen gordijn voor raam. - om de 10min verdween ze tijdens behandeling om deur te openen voor andere klant (na eerst de verschrikkelijke deurbel te horen) - geen gat om gezicht in te leggen op massagetafel (nekpijn) - geen aangename sfeer, koud, niet rustgevend. - wel vriendelijk
Ik werd goed ontvangen door Jana. De behandeling werd perfect uitgevoerd en ging met een tevreden gevoel naar huis. Ik ga zeker nog terug.
Jana is een hele vriendelijke meid. Heel voorzichtig, kent duidelijk haar stiel. Volgende maand henna kleuring vd wenkbrauwen. Ook mijn dochter van 16 i heel tevreden. Shaping mooi rekening houdend met haar leeftijd.
Alles verliep prima, zeer goede service tegen goede prijs. Uitermate vriendelijk!
Show more reviews...

About

De Skin Kliniek
Grotestraat 51
9500 Geraardsbergen

Aan de Edingseweg in Geraardsbergen zit het salon De Skin Kliniek van eigenares Tine. Je kan hier terecht voor verbeterende behandelingen voor lichaam, gelaat en haar waarbij je alle zorg krijgt die je verdient. Bijzonder is dat Tine zich medisch schoonheidsspecialiste mag noemen. De specialisatie van Tine ligt dan ook bij huidverbetering en ze krijgt dit voor elkaar door te werken met farma-cosmeceutische en natuurlijke producten, maar ook door in nauw contact te staan met artsen en dermatologen. Want niets is zo sprekend en uniek dan jouw uiterlijk.

MonMonday
10:0019:00
TueTuesday
Closed
WedWednesday
10:0019:00
ThuThursday
10:0019:00
FriFriday
10:0019:00
SatSaturday
10:0016:00
SunSunday
Closed