De Skin Kliniek

3,7
25 avis
Grotestraat 51, Geraardsbergen, 9500
Ouvert Aujourd'hui: 10:00 - 19:00

Parcourir les services

Tout
Coiffure
Mains & Pieds
Visage
Corps
Médical et Dentaire

Avis sur le salon

3,7
25 avis

Filtrer par type de service

Filtrer par commentaires

Service
Tous les services

Filtrer par note

Note
Filtrer par note

Avis vérifiés

Rédigé par nos clients, pour que vous sachiez à quoi vous attendre dans chaque salon
Bij aankomst op het adres bleek er niemand te zijn. De zaak zag er verlaten uit. Telefoonnummer was niet meer in gebruik. Dus geen behandeling, terwijl ik wel bevestiging had ontvangen. Gelukkig had ik niet vooraf betaald
- luide omgeving (luide deurbel die om de 10min ging, persoonlijk luid telefoontje dat ze pleegde tijdens behandeling, geen rustgevende muziek, luide conversaties met andere klanten,...) - kamer veel te veel verlicht, geen gordijn voor raam. - om de 10min verdween ze tijdens behandeling om deur te openen voor andere klant (na eerst de verschrikkelijke deurbel te horen) - geen gat om gezicht in te leggen op massagetafel (nekpijn) - geen aangename sfeer, koud, niet rustgevend. - wel vriendelijk
Ik werd goed ontvangen door Jana. De behandeling werd perfect uitgevoerd en ging met een tevreden gevoel naar huis. Ik ga zeker nog terug.
Jana is een hele vriendelijke meid. Heel voorzichtig, kent duidelijk haar stiel. Volgende maand henna kleuring vd wenkbrauwen. Ook mijn dochter van 16 i heel tevreden. Shaping mooi rekening houdend met haar leeftijd.
Alles verliep prima, zeer goede service tegen goede prijs. Uitermate vriendelijk!
Voir plus de commentaires...

Rencontrez l'équipe

Tine
Zaakvoerder
3.5
11 avis

Services

Corps
Visage
Coiffure
Mains & Pieds
Physiothérapie
Médical et Dentaire

À propos

De Skin Kliniek
Grotestraat 51
9500 Geraardsbergen

Aan de Edingseweg in Geraardsbergen zit het salon De Skin Kliniek van eigenares Tine. Je kan hier terecht voor verbeterende behandelingen voor lichaam, gelaat en haar waarbij je alle zorg krijgt die je verdient. Bijzonder is dat Tine zich medisch schoonheidsspecialiste mag noemen. De specialisatie van Tine ligt dan ook bij huidverbetering en ze krijgt dit voor elkaar door te werken met farma-cosmeceutische en natuurlijke producten, maar ook door in nauw contact te staan met artsen en dermatologen. Want niets is zo sprekend en uniek dan jouw uiterlijk.

LunLundi
10:0019:00
MarMardi
Fermé
MerMercredi
10:0019:00
JeuJeudi
10:0019:00
VenVendredi
10:0019:00
SamSamedi
10:0016:00
DimDimanche
Fermé

Cliniques de la peau dans les environs