Maurice De Weertstraat 16 - 24, Gent, 9000
Morgen open: 09:00 - 20:00

Alle behandelingen

Alle
Haar
Nagels
Ontharen
Gezicht

Reviews

4,6
298 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Deze dame weet waar ze mee bezig is , vriendelijk ,professioneel en zeer hygiënisch.
Heel vriendelijke en proffesionele dame.
Prijs en kwaliteit is TOP! Mooi salon, vriendelijke service
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Maria
4.6
59 reviews

Behandelingen

Haar
Nagels
Gezicht

Wat onze klanten zeggen over Maria

Vriendelijk7
Professioneel5
Oplettend5
Bahonya
I love my job and very happy when my clients are happy.
4.7
168 reviews

Over

I have been dreaming to work in beauty industry since I was child and before I had it as my hobby. Nowadays my hobby became my job but I still take it as a hobby. I am enjoying when I do my job. This is my passion. It is important to be interested in trends and I want my clients be also in trend. I want to make people beautiful. The most important in my job to give a natural result, because natural looking makes women look classy. I want my clients hear compliments from their environment. My goal to achieve the highest skill in treatment I give and not to stop to develop myself. Reeds als klein meisje droomde Ik ervan om in de beauty industrie te werken. Beauty is altijd al mijn hobby geweest en ik heb het geluk gehad om van mijn hobby mijn beroep te kunnen maken, maar ook al is het nu mijn job, ik geniet ervan alsof ik mijn hobby uitoefen. Beauty is mijn passie. Ik volg alle trends en ik wil dat jullie, mijn klanten, mee zijn met deze trends. Ik wil mensen mooi maken! Het belangrijkste vind ik om een natuurlijk effect te realiseren, want een natuurlijke look zorgt ervoor dat een vrouw er klassevol uitziet. Ik wil dat jullie complimenten krijgen van andere mensen, dat jullie een wow effect creëren. Het is mijn doel om het hoogste niveau in mijn behandelingen te bereiken, daarvoor ga ik met volle passie door om mij voortdurend bij te scholen en te verder te ontwikkelen om jullie het beste van het beste te bieden, elke dag opnieuw. Want ik ben pas tevreden als jullie met een lach op jullie gezicht mijn zaak verlaten na een behandeling. Tot gauw

Behandelingen

Haar
Nagels
Gezicht
Ontharen

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Bahonya

Professioneel18
Vakkundig15
Getalenteerd7
Efficiënt 7
E
Elvira
4.4
5 reviews

Behandelingen

Nagels
Gezicht

Over

Beauty Bar Bahonya
Maurice De Weertstraat 16 - 24
9000 Gent

Bij schoonheidssalon Beauty Bar Bahonya in Gent kan je terecht voor een manicure of pedicure, het aanbrengen van make-up, harsen of sugaring en wimper- en wenkbrauwbehandelingen.

Eigenares Bakytgul neemt de tijd voor behandelingen en zorgt dat hygiëne altijd centraal staat. Harsen en sugaring zijn een specialiteit van Bakytgul. Sugaring is een huidvriendelijke ontharingsmethode en is minder pijnlijk dan harsen. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van een suikerpasta die zich alleen aan de haren hecht en niet aan de huid. Heb je binnenkort een feestje? Laat hier je make-up aanbrengen.

Handig om te weten: je kan je wagen gratis voor de deur parkeren. Deze salon behandelt alleen vrouwen.

MaMaandag
09:0020:00
DiDinsdag
08:3020:00
WoWoensdag
09:0020:00
DoDonderdag
08:3020:00
VrVrijdag
09:0020:00
ZaZaterdag
09:0020:00
ZoZondag
08:0020:00
Producten gebruikt in dit salon

Schoonheidssalons in de buurt