Beauty Bar Bahonya

4,7
554 reviews
Maurice De Weertstraat 16 - 24, Gent, 9000
Vandaag open: 09:00 - 19:00

Alle behandelingen

Alle
Haar
Nagels
Ontharen
Gezicht

Reviews

4,7
554 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Super :)
Perfect job, zoals altijd!
Ksenia did an excellent treatment with my brows and eyelashes and she's always very delicate and precise.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Andrianna
Nail art Master met 20 jaar ervaring
5.0
30 reviews

Over

Ik kwam 2 jaar geleden uit Oekraïne. Ik werkte 18 jaar in Oekraïne in de nagelverzorgingsindustrie. Ik werk sinds twee jaar in België. De totale werkervaring is 20 jaar. Ik hou echt van mijn werk en heb er nooit spijt van gehad dat ik voor dit beroep heb gekozen. Ik kan werken met gel en gelpolish, ik bouw ook op en kan creatieve ontwerpen maken. Ik spreek Russisch, Oekraïens en een beetje Nederlands. Ik ben bezig met het leren van Nederlands.

Behandelingen

Nagels

Portfolio

Everina

Behandelingen

Gezicht
Elvira
Junior Stylist
4.6
29 reviews

Over

Hallo. Mijn naam is Elvira. Ik ben ingenieur van opleiding, maar ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in de schoonheidsindustrie. Daarom besloot ik mezelf in deze richting af te leren en te realiseren. Ik sta aan het begin van mijn reis, maar ik vind het nu al leuk. Ik zie mezelf hierin, ik vind het leuk om mensen mooi te maken en blij te maken. Als ik hun mooie wenkbrauwen, wimpers of verzorgde nagels en benen zie, word ik heel blij.

Behandelingen

Nagels
Gezicht
Ontharen

Portfolio

Ksenia
4.8
21 reviews

Behandelingen

Nagels
Gezicht
Ontharen

Portfolio

Valeryia
4.7
7 reviews

Behandelingen

Nagels

Portfolio

Milena
Junior stylist
4.8
32 reviews

Behandelingen

Nagels
Gezicht
Ontharen

Portfolio

Maria
4.7
73 reviews

Behandelingen

Gezicht

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Maria

Vriendelijk7
Professioneel6
Oplettend5
Julia
4.6
7 reviews

Over

Dag iedereen! Mijn naam is Julia. Ik ben van opleiding burgerlijk ingenieur. Al van kindsbeen af ben ik gepassioneerd door schoonheid en verzorging. Het bloed stroom waar het niet gaan kan. Daarom heb ik, na talloze opleidingen en workshops, van mijn passie mijn werk gemaakt. Met de uiterste precisie en nauwkeurigheid die ik gebruikte in mijn eigen leven voer ik mijn schoonheidsbehandelingen uit. Het is mijn doel, om u een in ontspannen sfeer de beste verzorging te geven die bij jou past en de perfectie evenaart, dit met gegarandeerde resultaten. Ik hoop je binnenkort te mogen verwelkomen op mijn verzorgingsstoel. Groeten, Julia

Behandelingen

Gezicht
Ontharen
Bahonya
I love my job and very happy when my clients are happy.
4.8
220 reviews

Over

I have been dreaming to work in beauty industry since I was child and before I had it as my hobby. Nowadays my hobby became my job but I still take it as a hobby. I am enjoying when I do my job. This is my passion. It is important to be interested in trends and I want my clients be also in trend. I want to make people beautiful. The most important in my job to give a natural result, because natural looking makes women look classy. I want my clients hear compliments from their environment. My goal to achieve the highest skill in treatment I give and not to stop to develop myself. Reeds als klein meisje droomde Ik ervan om in de beauty industrie te werken. Beauty is altijd al mijn hobby geweest en ik heb het geluk gehad om van mijn hobby mijn beroep te kunnen maken, maar ook al is het nu mijn job, ik geniet ervan alsof ik mijn hobby uitoefen. Beauty is mijn passie. Ik volg alle trends en ik wil dat jullie, mijn klanten, mee zijn met deze trends. Ik wil mensen mooi maken! Het belangrijkste vind ik om een natuurlijk effect te realiseren, want een natuurlijke look zorgt ervoor dat een vrouw er klassevol uitziet. Ik wil dat jullie complimenten krijgen van andere mensen, dat jullie een wow effect creëren. Het is mijn doel om het hoogste niveau in mijn behandelingen te bereiken, daarvoor ga ik met volle passie door om mij voortdurend bij te scholen en te verder te ontwikkelen om jullie het beste van het beste te bieden, elke dag opnieuw. Want ik ben pas tevreden als jullie met een lach op jullie gezicht mijn zaak verlaten na een behandeling. Tot gauw

Behandelingen

Haar
Gezicht
Ontharen

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Bahonya

Professioneel21
Vakkundig17
Deskundig10
Getalenteerd9

Over

Beauty Bar Bahonya
Maurice De Weertstraat 16 - 24
9000 Gent

Bij schoonheidssalon Beauty Bar Bahonya in Gent kan je terecht voor een manicure of pedicure, het aanbrengen van make-up, harsen of sugaring en wimper- en wenkbrauwbehandelingen.

Eigenares Bakytgul neemt de tijd voor behandelingen en zorgt dat hygiëne altijd centraal staat. Harsen en sugaring zijn een specialiteit van Bakytgul. Sugaring is een huidvriendelijke ontharingsmethode en is minder pijnlijk dan harsen. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van een suikerpasta die zich alleen aan de haren hecht en niet aan de huid. Heb je binnenkort een feestje? Laat hier je make-up aanbrengen.

Handig om te weten: je kan je wagen gratis voor de deur parkeren. Deze salon behandelt alleen vrouwen.

MaMaandag
09:0019:00
DiDinsdag
09:0019:00
WoWoensdag
09:0019:00
DoDonderdag
09:0019:00
VrVrijdag
09:0019:00
ZaZaterdag
09:0019:00
ZoZondag
09:0019:00
Producten gebruikt in dit salon
Anubis

Schoonheidssalons in de buurt