Signature Ben Coremans

Schouwburgstraat 8, 9000 Gent
4,8
319 reviews
Schouwburgstraat 8, 9000 Gent

Alle behandelingen

Alle
Haar
Nagels
Ontharen
Gezicht

Reviews

4,8
319 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Ben slaagt er steeds in het beste uit je haardos te halen. Hij heeft de volle aandacht voor jou en gaat zeer professioneel te werk. Hij doet suggesties en licht toe waarom en hoe hij dingen aanpakt, wat een oprecht gevoel van vertrouwen geeft.
weer helemaal opgeknapt, enkel jammer dat er geen koffietje en magazines mogen
Een top salon! Ben heeft een uitstekende vakkennis, zowel hij als Seda zijn uiterst vriendelijk en professioneel en geven je een warm gevoel. Ze doen alles om de slogan van het huis ‘Recoiffe-moi le moral’ waar te maken. Je komt er happy en voldaan buiten.
Nogmaals dit is top. Je vraagt aan Ben, doe er iets mee voor de zomer en je bent overweldigd door het resultaat. En altijd met respect voor de structuur van je haar. Ik raad ook een gelaatsverzorging aan want het is echt relaxerend en bovendien heb je haast een baby velletje na verzorging.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Ben
5.0
153 reviews

Behandelingen

Haar
Nagels
Gezicht
Ontharen
Mukaddes
4.3
21 reviews

Behandelingen

Haar
Nagels
Gezicht
Ontharen
Seda
4.8
36 reviews

Behandelingen

Haar
Nagels
Gezicht
Ontharen

Over

Signature Ben Coremans
Schouwburgstraat 8
9000 Gent

Signature Ben Coremans in Gent is een kapper en schoonheidssalon met een luxe, open en ontspannen sfeer. De haarstylisten zijn gespecialiseerd in de ‘Franse stijl’. Of je nu gaat voor een subtiele Balayage, een flatterende snit of een totaal andere haarkleur: het professionele team helpt je graag met het bereiken van je droomcoupe.

Je kan bij het salon ook terecht voor huidverbetering, definitief ontharen, wimperlifting en wimperextensions. Elke behandeling wordt secuur uitgevoerd met zorgvuldig geselecteerde producten. Dit betekent dat jij alle aandacht krijgt tijdens de behandeling. Daarnaast staan hygiëne en expertise hoog in het vaandel bij het team. Dus daarover hoef je je absoluut geen zorgen te maken. Kortom: Signature Ben Coremans is de salon waar je terecht kan voor al je beauty treatments in een fijne ambiance!

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
09:0019:00
WoWoensdag
09:0019:00
DoDonderdag
09:0019:00
VrVrijdag
09:0019:00
ZaZaterdag
09:0019:00
ZoZondag
09:0013:00
Producten gebruikt in dit salon

Schoonheidssalons in de buurt