Beauty Bar Bahonya

Pont-Zuid 51, 9840 De Pinte
Pont-Zuid 51, 9840 De Pinte

Parcourir les services

Tout
Coiffure
Mains & Pieds
Épilation
Visage

Notre travail

Avis sur le salon

Ambiance
Propreté
Équipe

Filtrer par type de service

Filtrer par commentaires

Service
Tous les services

Filtrer par note

NoteFiltrer par note

Avis vérifiés

Rédigé par nos clients, pour que vous sachiez à quoi vous attendre dans chaque salon
Ik kom zeker terug!
Professionele pijnloze behandeling (permanente make-up)
Zeer mooi resultaat
Massage 30 minuten was 30 seconden !! Want opeens was ze haastig , deed de ramen dicht en ik had het gevoel dat ik niet vlug genoeg buiten kon zijn . Haar werk was goed gedaan , ze was ook vriendelijk en zorgzaam wel jammer voor de massage . Bazin was niet vriendelijk of praat geen Nederlands ?
Voir la réponse du salon...
Heel fijne ervaring. Professionele uitleg en snel!
Voir plus de commentaires...

Rencontrez l'équipe

Bahonya
I love my job and very happy when my clients are happy.
4.8
97 avis

À propos

I have been dreaming to work in beauty industry since I was child and before I had it as my hobby. Nowadays my hobby became my job but I still take it as a hobby. I am enjoying when I do my job. This is my passion. It is important to be interested in trends and I want my clients be also in trend. I want to make people beautiful. The most important in my job to give a natural result, because natural looking makes women look classy. I want my clients hear compliments from their environment. My goal to achieve the highest skill in treatment I give and not to stop to develop myself. Reeds als klein meisje droomde Ik ervan om in de beauty industrie te werken. Beauty is altijd al mijn hobby geweest en ik heb het geluk gehad om van mijn hobby mijn beroep te kunnen maken, maar ook al is het nu mijn job, ik geniet ervan alsof ik mijn hobby uitoefen. Beauty is mijn passie. Ik volg alle trends en ik wil dat jullie, mijn klanten, mee zijn met deze trends. Ik wil mensen mooi maken! Het belangrijkste vind ik om een natuurlijk effect te realiseren, want een natuurlijke look zorgt ervoor dat een vrouw er klassevol uitziet. Ik wil dat jullie complimenten krijgen van andere mensen, dat jullie een wow effect creëren. Het is mijn doel om het hoogste niveau in mijn behandelingen te bereiken, daarvoor ga ik met volle passie door om mij voortdurend bij te scholen en te verder te ontwikkelen om jullie het beste van het beste te bieden, elke dag opnieuw. Want ik ben pas tevreden als jullie met een lach op jullie gezicht mijn zaak verlaten na een behandeling. Tot gauw

Services

Visage
Coiffure
Épilation
Mains & Pieds

Portfolio

L'avis de nos clients sur Bahonya

Qualifié/e9
Maria
4.6
26 avis

Services

Visage
Coiffure
Mains & Pieds

À propos

Beauty Bar Bahonya
Pont-Zuid 51
9840 De Pinte

Bij schoonheidssalon Beauty Bar Bahonya in De Pinte kan je terecht voor een manicure of pedicure, het aanbrengen van make-up, harsen of sugaring en wimper- en wenkbrauwbehandelingen.

Eigenares Bakytgul neemt de tijd voor behandelingen en zorgt dat hygiëne altijd centraal staat. Harsen en sugaring zijn een specialiteit van Bakytgul. Sugaring is een huidvriendelijke ontharingsmethode en is minder pijnlijk dan harsen. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van een suikerpasta die zich alleen aan de haren hecht en niet aan de huid. Heb je binnenkort een feestje? Laat hier je make-up aanbrengen.

Handig om te weten: je kan je wagen gratis voor de deur parkeren. Deze salon behandelt alleen vrouwen.

LunLundi
10:0019:00
MarMardi
10:0019:00
MerMercredi
10:0019:00
JeuJeudi
10:0019:00
VenVendredi
10:0019:00
SamSamedi
10:0019:00
DimDimanche
11:0015:00
Produits utilisés par ce salon

Instituts de beauté dans les environs