Adrimana

Valkenveld 58, 2610 Antwerpen
5,0
14 reviews
Valkenveld 58, 2610 Antwerpen

Alle behandelingen

Reviews

5,0
14 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Heel aangename massage in een ontspannende omgeving. Het gebruik van waterkussens tijdens de zwangerschapsmassage maakt je wat ‘gewichtsloos’, een aangename techniek.
Lore Van Lommel
2 maanden geleden
Een warm welkom en ontspannen sfeer - zeer lieve dame die degelijk jaar job kent. een aanrader!
Britta
3 maanden geleden
Ik had zeer veel last van mijn nek/schouders. De pijn was na de massage zo goed als weg. De persoonlijke aanpak, rustige sfeer maakte het een perfect me-momentje waarvan ik nog lang heb kunnen nagenieten. Een aanrader!
Leemen
3 maanden geleden
Ik had een dynamische massage geboekt. De ontvangst was zeer rustig en gemoedelijk. Bij deze massage houd je de kleding aan, dus we konden onmiddellijk van start gaan. Na een korte uiteenzetting begon de behandeling, waarbij er bijna onmiddellijk een zekere ontspanning voelbaar was. Door het vertrouwen dat Adrienne schept kon ik dieper en dieper ontspannen. Hoewel ik steeds gewend ben om met olie gemasseerd te worden, vond ik dit een fijne aanvulling op de traditionelere massages. Na de massage wordt er genoeg tijd gegeven om 'terug te komen' en wordt een glaasje water aangeboden. Mijn volgende massage, de integratieve massage, is alvast geboekt!
Erik
7 maanden geleden
Toon reactie salon...
Christine
8 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Adrimana
Valkenveld 58
2610 Antwerpen

Ben jij toe aan ontspanning? Massage Adrimana staat bekend om de intensiteit en inhoud van de massages die eigenares Yen hier geeft. Ze ontwikkelde haar eigen massagetherapie die zeer diep het lichaam indringt en een uiterst ontspannende en helende uitwerking heeft op lichamelijk en emotioneel vlak. Yen geeft je alle aandacht tijdens haar behandelingen. Je kunt hier terecht voor een integratieve- of vlindermassage of voor cranio-sacraal therapie. Let op: in het salon kan niet met bancontact worden betaald.

MaMaandag
18:0021:00
DiDinsdag
18:0021:00
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
18:0021:00
VrVrijdag
09:0016:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt