Adrimana

Valkenveld 58, 2610 Antwerpen
4,8
10 reviews
Valkenveld 58, 2610 Antwerpen

Reviews

4,8
10 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Christine
10 dagen geleden
Heel vriendelijk onthaal, er werd goed uitgelegd wat er ging gedaan worden alsook de tijd na de behandeling was zonder gejaag. De behandeling zelf heeft mij enorm goed gedaan.
Patrick Ruys
2 maanden geleden
Ik heb vor het eerste keer een integratieve massage bezocht en vond de ervaring heel angenaam. De sfeer is gemakkelijk en de massage is heerlijk ontspannend.
Anoniem
één jaar geleden
Gatoni
2 jaar geleden
Hele aangename ervaring. Zelf ben ik niet zo op de hoogte van verschillende soorten massage's en bij het lezen dat de massage een mix zou zijn van 3 verschillende technieken wist ik ook niet wat te verwachten. Ik was aangenaam verrast en heb er van genoten! Yen is een hele lieve attente vrouw met passie voor het vak, dit merk je snel genoeg. Hier heb je een persoonlijke 1 op 1 aanpak en is het niet zoals in andere salons aan de lopende band een massage. Hier word rustig de tijd genomen en word het niet snel snel gedaan. Ik kan Yen alleen maar aanraden en ik zal zeker nog eens terug gaan!
Elsie
2 jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Adrimana
Valkenveld 58
2610 Antwerpen

Ben jij toe aan ontspanning? Massage Adrimana staat bekend om de intensiteit en inhoud van de massages die eigenares Yen hier geeft. Ze ontwikkelde haar eigen massagetherapie die zeer diep het lichaam indringt en een uiterst ontspannende en helende uitwerking heeft op lichamelijk en emotioneel vlak. Yen geeft je alle aandacht tijdens haar behandelingen. Je kunt hier terecht voor een integratieve- of vlindermassage of voor cranio-sacraal therapie. Let op: in het salon kan niet met bancontact worden betaald.

Maandag
18:0021:00
Dinsdag
18:0021:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
18:0021:00
Vrijdag
09:0016:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt