Adrimana

Valkenveld 58, 2610 Antwerpen
4,9
11 reviews
Valkenveld 58, 2610 Antwerpen

Alle behandelingen

Reviews

4,9
11 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Ik had een dynamische massage geboekt. De ontvangst was zeer rustig en gemoedelijk. Bij deze massage houd je de kleding aan, dus we konden onmiddellijk van start gaan. Na een korte uiteenzetting begon de behandeling, waarbij er bijna onmiddellijk een zekere ontspanning voelbaar was. Door het vertrouwen dat Adrienne schept kon ik dieper en dieper ontspannen. Hoewel ik steeds gewend ben om met olie gemasseerd te worden, vond ik dit een fijne aanvulling op de traditionelere massages. Na de massage wordt er genoeg tijd gegeven om 'terug te komen' en wordt een glaasje water aangeboden. Mijn volgende massage, de integratieve massage, is alvast geboekt!
Erik
3 maanden geleden
Christine
4 maanden geleden
Heel vriendelijk onthaal, er werd goed uitgelegd wat er ging gedaan worden alsook de tijd na de behandeling was zonder gejaag. De behandeling zelf heeft mij enorm goed gedaan.
Patrick Ruys
6 maanden geleden
Ik heb vor het eerste keer een integratieve massage bezocht en vond de ervaring heel angenaam. De sfeer is gemakkelijk en de massage is heerlijk ontspannend.
Anoniem
één jaar geleden
Gatoni
2 jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Adrimana
Valkenveld 58
2610 Antwerpen

Ben jij toe aan ontspanning? Massage Adrimana staat bekend om de intensiteit en inhoud van de massages die eigenares Yen hier geeft. Ze ontwikkelde haar eigen massagetherapie die zeer diep het lichaam indringt en een uiterst ontspannende en helende uitwerking heeft op lichamelijk en emotioneel vlak. Yen geeft je alle aandacht tijdens haar behandelingen. Je kunt hier terecht voor een integratieve- of vlindermassage of voor cranio-sacraal therapie. Let op: in het salon kan niet met bancontact worden betaald.

Maandag
18:0021:00
Dinsdag
18:0021:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
18:0021:00
Vrijdag
09:0016:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt