Adrimana

Valkenveld 58, 2610 Antwerpen
4,8
9 avis
Valkenveld 58, 2610 Antwerpen

Avis sur le salon

4,8
9 avis
Ambiance
Propreté
Staff
Qualité-prix

Filtrer par type de service

Filtrer par commentaires

Service
Tous les services

Filtrer par note

Note
Filtrer par note
Heel vriendelijk onthaal, er werd goed uitgelegd wat er ging gedaan worden alsook de tijd na de behandeling was zonder gejaag. De behandeling zelf heeft mij enorm goed gedaan.
Patrick Ruys
il y a 17 jours
Ik heb vor het eerste keer een integratieve massage bezocht en vond de ervaring heel angenaam. De sfeer is gemakkelijk en de massage is heerlijk ontspannend.
Anonyme
il y a un an
Gatoni
il y a un an
Hele aangename ervaring. Zelf ben ik niet zo op de hoogte van verschillende soorten massage's en bij het lezen dat de massage een mix zou zijn van 3 verschillende technieken wist ik ook niet wat te verwachten. Ik was aangenaam verrast en heb er van genoten! Yen is een hele lieve attente vrouw met passie voor het vak, dit merk je snel genoeg. Hier heb je een persoonlijke 1 op 1 aanpak en is het niet zoals in andere salons aan de lopende band een massage. Hier word rustig de tijd genomen en word het niet snel snel gedaan. Ik kan Yen alleen maar aanraden en ik zal zeker nog eens terug gaan!
Elsie
il y a 2 ans
Professioneel, doeltreffend en heel correct. Het was een aangename eerst ervaring met dit type behandeling, die bovendien nog een tijdje doorwerkt. Yen kent haar vak heel goed, dat is duidelijk. Een aanrader!
Anonyme
il y a 2 ans
Voir plus de commentaires...

À propos

Adrimana
Valkenveld 58
2610 Antwerpen

Ben jij toe aan ontspanning? Massage Adrimana staat bekend om de intensiteit en inhoud van de massages die eigenares Yen hier geeft. Ze ontwikkelde haar eigen massagetherapie die zeer diep het lichaam indringt en een uiterst ontspannende en helende uitwerking heeft op lichamelijk en emotioneel vlak. Yen geeft je alle aandacht tijdens haar behandelingen. Je kunt hier terecht voor een integratieve- of vlindermassage of voor cranio-sacraal therapie. Let op: in het salon kan niet met bancontact worden betaald.

Lundi
18:0021:00
Mardi
18:0021:00
Mercredi
Fermé
Jeudi
18:0021:00
Vendredi
09:0016:00
Samedi
Fermé
Dimanche
Fermé

Salons de massage dans les environs