Adrimana

Valkenveld 58, 2610 Antwerpen
4,8
9 reviews
Valkenveld 58, 2610 Antwerpen

Venue reviews

4,8
9 reviews
Ambience
Cleanliness
Staff
Value

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating
Heel vriendelijk onthaal, er werd goed uitgelegd wat er ging gedaan worden alsook de tijd na de behandeling was zonder gejaag. De behandeling zelf heeft mij enorm goed gedaan.
Patrick Ruys
a month ago
Ik heb vor het eerste keer een integratieve massage bezocht en vond de ervaring heel angenaam. De sfeer is gemakkelijk en de massage is heerlijk ontspannend.
Anonymous
a year ago
Gatoni
a year ago
Hele aangename ervaring. Zelf ben ik niet zo op de hoogte van verschillende soorten massage's en bij het lezen dat de massage een mix zou zijn van 3 verschillende technieken wist ik ook niet wat te verwachten. Ik was aangenaam verrast en heb er van genoten! Yen is een hele lieve attente vrouw met passie voor het vak, dit merk je snel genoeg. Hier heb je een persoonlijke 1 op 1 aanpak en is het niet zoals in andere salons aan de lopende band een massage. Hier word rustig de tijd genomen en word het niet snel snel gedaan. Ik kan Yen alleen maar aanraden en ik zal zeker nog eens terug gaan!
Elsie
2 years ago
Professioneel, doeltreffend en heel correct. Het was een aangename eerst ervaring met dit type behandeling, die bovendien nog een tijdje doorwerkt. Yen kent haar vak heel goed, dat is duidelijk. Een aanrader!
Anonymous
2 years ago
Show more reviews...

About

Adrimana
Valkenveld 58
2610 Antwerpen

Ben jij toe aan ontspanning? Massage Adrimana staat bekend om de intensiteit en inhoud van de massages die eigenares Yen hier geeft. Ze ontwikkelde haar eigen massagetherapie die zeer diep het lichaam indringt en een uiterst ontspannende en helende uitwerking heeft op lichamelijk en emotioneel vlak. Yen geeft je alle aandacht tijdens haar behandelingen. Je kunt hier terecht voor een integratieve- of vlindermassage of voor cranio-sacraal therapie. Let op: in het salon kan niet met bancontact worden betaald.

Monday
18:0021:00
Tuesday
18:0021:00
Wednesday
Closed
Thursday
18:0021:00
Friday
09:0016:00
Saturday
Closed
Sunday
Closed

Massage & Therapy Centres nearby