Treatwell’s Top Rated 2024

Top Rated 2024

Het is weer zover! Top Rated is ook dit jaar weer een hot topic. Wij zijn ontzettend enthousiast over de winnaars en kunnen niet wachten om deze partners, die elke dag 5*-ervaringen verzorgen, flink in het zonnetje te zetten. Ook in het (inmiddels 7e jaar!) van Top Rated geven we toptalent in de haar-, beauty-, barber- en wellnessbranche een podium, gebaseerd op echte reviews van klanten.

Met elke manicure, massage, blow-dry en gezichtsbehandeling (en meer) hebben de winnaars van dit jaar laten zien wat het betekent om iedere dag uitstekende service te leveren. 🎉  Top Rated beloont partners die hun klanten continu dat ‘wow’-effect laten ervaren en daarmee zorgen dat zij blijven terugkomen. 

Een Top Rated-award erkent niet alleen de passie en toewijding om uit te blinken; het zet winnende salons extra in de etalage. Zo wordt het voor klanten nog makkelijker om hun volgende 5*-ervaring te vinden én boeken. 

Top Rated 2024

Wat maakt een salon Top Rated 2024? 

Om de titel van Top Rated 2024 te verdienen, moesten salons gedurende het jaar (van 1 januari t/m 30 september) een uitzonderlijke standaard leveren – waarbij minimaal 95% van hun beoordelingen 5*-reviews waren. 

Maar het zijn niet alleen de reviews die bepalend waren voor de uitreiking. We hebben een paar andere dingen laten meewegen, zoals het aantal reviews per actief teamlid en het aantal online boekingen. Zo blijft het voor al onze partners eerlijk – ongeacht de grootte van de salon: zowel grote als kleine salons kregen een eerlijke kans om te shinen

Zo vallen Top Rated salons extra op 

Top Rated 2024-salons mogen niet alleen enorm trots zijn (en stiekem een beetje opscheppen); winnaars kunnen rekenen op verbeterde online zichtbaarheid. Er verschijnt een feestelijke Top Rated-badge op hun Treatwell-profiel, waardoor klanten de fantastische service direct herkennen. 

Bovendien verschijnen de Top Rated salons in ons Top Rated-filter – waar zij (helemaal terecht!) in de schijnwerpers staan voor klanten die zoeken naar de absolute top van de branche. 

Top Rated 2024

En daar stopt het nog niet. Wij sturen onze Top Rated 2024-partners een certificaat van excellentie, om in te lijsten en op te hangen in de salon. Bovendien krijgen zij een opvallende raamsticker, zodat klanten (al voor zij de salon binnenlopen) weten dat zij in bekroonde handen zijn. 

Onze felicitaties aan de winnaars van 2024 

We zijn enorm trots op alle Top Rated partners en vieren hun toewijding aan het creëren van uitmuntende klantervaringen enthousiast met ze mee. Hopelijk brengt de toekomst hen nog een jaar vol blije klanten en schitterende reviews. 

En voor alle klanten die graag het beste van het beste boeken op het gebied van haar, beauty en meer: jouw zoektocht is nu een stuk eenvoudiger. Blader door onze winnaars en ontdek de Top Rated salons van 2024 bij jou in de buurt.