Relax&Beauty

Heiligstraat 109, 2620 Hemiksem
4,6
10 avis
Heiligstraat 109, 2620 Hemiksem

Avis sur le salon

4,6
10 avis
Ambiance
Staff
Qualité-prix

Filtrer par type de service

Filtrer par commentaires

Service
Tous les services

Filtrer par note

Note
Filtrer par note
Een heel rustgevende sfeer met een zeer aangename gastvrouw, die haar vak met veel liefde en zorg doet. Een echte aanrader. Ik kom zeker terug. Super!
il y a 2 mois
Zeer warm en vriendelijk ontvangst. Een heel goede behandeling gekregen, in een aangename sfeer. Deze persoon kent echt haar vak. Een echte aanrader.
il y a 2 mois
Een lieve dame die rekening houdt met de wensen van de klant. Super tevreden over de kwaliteit van de behandeling. Ik kom zeker nog terug!
Anonyme
il y a 3 mois
Een hele lieve dame die zeker rekening houdt met de wensen van de klant. Super tevreden over de kwaliteit van de behandeling. Ik kom zeker nog terug!
Anonyme
il y a 3 mois
Ava
il y a 5 mois
Voir plus de commentaires...

À propos

Relax&Beauty
Heiligstraat 109
2620 Hemiksem

Ben je doordeweeks in de avonduren toe aan wat ontspanning? Bij Relax&Beauty in Hemiksem is dat mogelijk. Eigenares Shana heeft een grote passie voor schoonheidsverzorging en ziet erop toe dat je elke behandeling echt ervaart als een verwenmoment voor jezelf. Je kan hier terecht voor een manicure, pedicure, ontharingen en massages, eventueel in combinatie met een kleipakking of hot stones voor een extra diepe warmtewerking. Tijdens de massages wordt er niet gepraat, zodat jij je kunt richten op je ontspanning. Handig om te weten: de behandelingen bij Relax&Beauty zijn voor mannen en vrouwen. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur of oprit en het openbaar vervoer op 2 minuten loopafstand van het salon.

Lundi
18:3022:00
Mardi
18:3022:00
Mercredi
18:3022:00
Jeudi
18:3022:00
Vendredi
18:3022:00
Samedi
Fermé
Dimanche
Fermé

Instituts de beauté dans les environs