Relax&Beauty

Heiligstraat 109, 2620 Hemiksem
4,6
10 reviews
Heiligstraat 109, 2620 Hemiksem

Reviews

4,6
10 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Een heel rustgevende sfeer met een zeer aangename gastvrouw, die haar vak met veel liefde en zorg doet. Een echte aanrader. Ik kom zeker terug. Super!
één maand geleden
Zeer warm en vriendelijk ontvangst. Een heel goede behandeling gekregen, in een aangename sfeer. Deze persoon kent echt haar vak. Een echte aanrader.
één maand geleden
Een lieve dame die rekening houdt met de wensen van de klant. Super tevreden over de kwaliteit van de behandeling. Ik kom zeker nog terug!
Anoniem
2 maanden geleden
Een hele lieve dame die zeker rekening houdt met de wensen van de klant. Super tevreden over de kwaliteit van de behandeling. Ik kom zeker nog terug!
Anoniem
2 maanden geleden
Ava
4 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Relax&Beauty
Heiligstraat 109
2620 Hemiksem

Ben je doordeweeks in de avonduren toe aan wat ontspanning? Bij Relax&Beauty in Hemiksem is dat mogelijk. Eigenares Shana heeft een grote passie voor schoonheidsverzorging en ziet erop toe dat je elke behandeling echt ervaart als een verwenmoment voor jezelf. Je kan hier terecht voor een manicure, pedicure, ontharingen en massages, eventueel in combinatie met een kleipakking of hot stones voor een extra diepe warmtewerking. Tijdens de massages wordt er niet gepraat, zodat jij je kunt richten op je ontspanning. Handig om te weten: de behandelingen bij Relax&Beauty zijn voor mannen en vrouwen. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur of oprit en het openbaar vervoer op 2 minuten loopafstand van het salon.

Maandag
18:3022:00
Dinsdag
18:3022:00
Woensdag
18:3022:00
Donderdag
18:3022:00
Vrijdag
18:3022:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt