Praktijk voor holistische massage

Louis de Baerdemaekerstraat 61, 2880 Hingene
5,0
15 avis
Louis de Baerdemaekerstraat 61, 2880 Hingene

Avis sur le salon

5,0
15 avis
Ambiance
Propreté
Staff
Qualité-prix

Filtrer par type de service

Filtrer par commentaires

Service
Tous les services

Filtrer par note

Note
Filtrer par note
Pascal
il y a 9 jours
Nu de 2de keer dat ik geweest ben. Altijd vriendelijk ontvangen geweest wat ik belangrijk vind. Je krijgt ook onmiddellijk een ontspannen gevoel als je binnen komt. De massage was ook super heb er echt van genoten. Geen super harde massage maar dat hoeft ook niet. Ik geniet hier meer van dan een harde massage. Saartje masseert ook met grote aandacht waardoor al de energie goed binnendringt. Ook de dagen erna het gevoel dat ik rustiger was en meer openstond op mijn drukke job. Zeker een aanrader! Ik kom hier terug en ga dit dan ook proberen onderhouden. Heb ook het gevoel dat na elke sessie ik meer en meer tot men eigen kom. Dus super goed bezig! Doe zo verder, bedankt en tot binnenkort!
Davy
il y a 16 jours
Voir la réponse du salon...
Goede ervaring gehad. Zeer ontspannend en vriendelijke ontvangst. Ik ga zeker terug.
Davy
il y a un mois
Super relaxerend. Regelmatig bijna in slaap gevallen, zo ontspannend.
Anonyme
il y a 3 mois
Zeer aangename, ontspannende massage.Ik heb 90 minuten liggen genieten in een sfeervolle omgeving bij een lieve en vakkundige dame. Voor herhaling vatbaar.
Leo
il y a 4 mois
Voir plus de commentaires...

À propos

Praktijk voor holistische massage
Louis de Baerdemaekerstraat 61
2880 Hingene

De massages bij Saartje zijn gericht op diepe ontspanning en heling. Saartje heeft een salon aan huis in Hingene waar ze jou vanuit een een holistische visie benadert. Jij bent immers uniek en verdient daarom een aangepaste behandeling waar je lichamelijk en geestelijk echt baat bij hebt. Saartje's manier van masseren heeft een diepgaand en helend effect op lichaam en geest. De cellen en weefsels van het lichaam voelen dit, kunnen terug ontspannen en zich openstellen voor vernieuwing. Met een behandeling bij Saartje pak je een momentje voor jezelf en de positieve effecten op je stemming merk je direct na afloop.

Let op: in het praktijk kan niet met bancontact worden betaald.

Lundi
10:0021:30
Mardi
10:0021:30
Mercredi
10:0021:30
Jeudi
10:0021:30
Vendredi
10:0021:30
Samedi
10:0020:30
Dimanche
Fermé