Praktijk voor holistische massage

Louis de Baerdemaekerstraat 61, 2880 Hingene
5,0
16 reviews
Louis de Baerdemaekerstraat 61, 2880 Hingene

Reviews

5,0
16 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Afgaande op de site had ik een goed buikgevoel. Na de behandeling had ik meer dan alleen een goed buikgevoel. Een echte aanrader. Vanwege mijn energie ben ik iemand die moeilijk tot rust te brengen ben, Saartje heeft zich op dit vlak bewezen. Ik kom zeker terug.
Francis
4 dagen geleden
Pascal
14 dagen geleden
Nu de 2de keer dat ik geweest ben. Altijd vriendelijk ontvangen geweest wat ik belangrijk vind. Je krijgt ook onmiddellijk een ontspannen gevoel als je binnen komt. De massage was ook super heb er echt van genoten. Geen super harde massage maar dat hoeft ook niet. Ik geniet hier meer van dan een harde massage. Saartje masseert ook met grote aandacht waardoor al de energie goed binnendringt. Ook de dagen erna het gevoel dat ik rustiger was en meer openstond op mijn drukke job. Zeker een aanrader! Ik kom hier terug en ga dit dan ook proberen onderhouden. Heb ook het gevoel dat na elke sessie ik meer en meer tot men eigen kom. Dus super goed bezig! Doe zo verder, bedankt en tot binnenkort!
Davy
21 dagen geleden
Toon reactie salon...
Goede ervaring gehad. Zeer ontspannend en vriendelijke ontvangst. Ik ga zeker terug.
Davy
één maand geleden
Super relaxerend. Regelmatig bijna in slaap gevallen, zo ontspannend.
Anoniem
3 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Praktijk voor holistische massage
Louis de Baerdemaekerstraat 61
2880 Hingene

De massages bij Saartje zijn gericht op diepe ontspanning en heling. Saartje heeft een salon aan huis in Hingene waar ze jou vanuit een een holistische visie benadert. Jij bent immers uniek en verdient daarom een aangepaste behandeling waar je lichamelijk en geestelijk echt baat bij hebt. Saartje's manier van masseren heeft een diepgaand en helend effect op lichaam en geest. De cellen en weefsels van het lichaam voelen dit, kunnen terug ontspannen en zich openstellen voor vernieuwing. Met een behandeling bij Saartje pak je een momentje voor jezelf en de positieve effecten op je stemming merk je direct na afloop.

Let op: in het praktijk kan niet met bancontact worden betaald.

Maandag
10:0021:30
Dinsdag
10:0021:30
Woensdag
10:0021:30
Donderdag
10:0021:30
Vrijdag
10:0021:30
Zaterdag
10:0020:30
Zondag
Gesloten