Trinity Massage - Gent

Dendermondsesteenweg 96, 9000 Gent
5,0
6 reviews
Dendermondsesteenweg 96, 9000 Gent
Daluren

Alle behandelingen

Reviews

5,0
6 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
De massage met de zoutstenen was zeer ontspannend. Bovendien deed het ook mijn huid goed. Ik had een fris gevoel en mijn huid straalde na de massage!
Eline T
18 dagen geleden
Toon reactie salon...
Ik heb bij Trinity Massage een Shiatsu massage met warme stenen gekregen. Gezien ik niet van olie houd,vond ik deze massage ideaal, echt heerlijk. De beweging met de warme stenen ging heel soepel. Yesmina masseert met gevoel. Dat merk je. Ik was ook aangenaam verrast van de inrichting. Er speelde ook heel mooie muziek.
Ilse
19 dagen geleden
Toon reactie salon...
De hot stone massage was za-lig! Ik voelde me meteen ontspannen. De stenen waren perfect van warmte. Yesmina gebruikt de juiste balans van kracht waardoor je lichaam volledig ontspant! Ik kan dit aan iedereen aanraden.
Anaïs
19 dagen geleden
Toon reactie salon...
Aangename massage,zowel zacht als iets stevigere druk. De geur van de olie was lekker en de olie zelf heel warm. Bekwame masseuse met feeling. Intérieur is ook zeer mooi.
Sandra B.
21 dagen geleden
Toon reactie salon...
De hotstone massage bracht me in een warm bad van ontspanning. Yesmina masseert je op een manier dat je helemaal in de ontspanning kan gaan, met een juist tempo en bewegingen van haar gouden handen. De hotstone is een extra die heel speciaal aanvoelt. De werking van de vulkaanstenen voel je instant, de warmte dringt instant, diep in je spieren. Een aanrader!
Tina
21 dagen geleden
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Over

Trinity Massage - Gent
Dendermondsesteenweg 96
9000 Gent

Wil je even helemaal tot rust komen met een massage? Dan ben je bij Trinity Massage aan het juiste adres. Je kan hier terecht voor oosterse massages zoals de Thaise massage, Indische massage, maar ook voor een massage met Himalaya zoutstenen.

Eigenares Yesmina heeft jaren ervaring en vindt het belangrijk dat jij helemaal kan ontspannen. In dit salon begeef je je dan ook even in oosterse sferen. Je kan kiezen uit verschillende massages. De Hawaiiaanse massage is een ontspannende hot stone massage en de Japanse hot stone massage een aanrader als je niet houdt van het gebruik van olie tijdens massages. Je kunt verder kiezen of je gaat voor een full body massage of alleen een massage van de voor- of achterzijde van het lichaam.

Handig om te weten: het salon heeft geen bel. Je kan zonder te bellen naar binnen en wachten in de wachtzaal. Ook kan je in dit salon alleen contant betalen.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
10:3020:00
DoDonderdag
10:3020:00
VrVrijdag
10:3020:00
ZaZaterdag
14:0019:00
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt