Great China Healing Massage Center

Antwerpsesteenweg 68, 9040 Sint-Amandsberg
4,1
30 reviews
Antwerpsesteenweg 68, 9040 Sint-Amandsberg

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Massage
Lichaam

Ons werk

Reviews

4,1
30 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Ik kom hier zeker terug! Ze vertelde letterlijk de zelfde specifieke problemen die mijn dokter mij vertelde.. Ik voel me zo ontspannen. Eerst was mijn rug zo hard als een steen vol stress pijn.. maar nu is het zacht als een watje in de wolken.. Ik kan zeker zeggen dat mijn klachten 90% verminderd is met 1 sessie.
Nog nooit zoiets meegemaakt! Bij het binnen komen lag de masseuse met haar voeten op haar bureau. Wanneer ik dan op tafel lag kwam (de verantwoordelijke veronderstel ik) zeggen dat hot stone massages oud zijn en ze iets anders gingen doen. Tijdens de massage werd mijn kont meer aangeraakt dan mijn vriend dit doet! Er werd ook meerdere malen mijn vrouwelijke geslacht aangeraakt. Onacceptabel. Ik dacht bijna dat ik mij mispakt had van massage en één met happy ending kreeg! 🤢🤬
Toon reactie salon...
Niet de eerste keer dat ik een Chinees massagesalon binnenstap, maar deze springt er wel uit wat betreft hygiëne en inrichting. En de massage voelde heerlijk!
Afgezien dat het wat frisjes was, een zeer goede massage.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Yijia
4.1
13 reviews

Behandelingen

Nagels
Lichaam
Massage

Portfolio

Over

Great China Healing Massage Center
Antwerpsesteenweg 68
9040 Sint-Amandsberg

Aan de Antwerpsesteenweg in Sint-Amandsberg, vlakbij Gent, vind je massagesalon Great Chine Healing Massage Center. Bij dit salon wordt er gebruik gemaakt van de Chinese massagetradities. Je kunt hier terecht voor een fijne lichaamsmassage, een hot stone massage, een Thaise massage, een ontgiftingsmassage of een sportmassage. Of je nu last hebt van een kwaaltje of gewoon heerlijk tot rust wilt komen en ontspannen, iedereen is welkom. De salon heeft ruime openingstijden, dus boek nu een behandeling en laat je verwennen.

MaMaandag
11:0021:00
DiDinsdag
11:0021:00
WoWoensdag
11:0021:00
DoDonderdag
11:0021:00
VrVrijdag
11:0021:00
ZaZaterdag
11:0021:00
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt