Great China Healing Massage Center

Antwerpsesteenweg 68, 9040 Sint-Amandsberg
5,0
6 reviews
Antwerpsesteenweg 68, 9040 Sint-Amandsberg

Alle behandelingen

Reviews

5,0
6 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Top!!!!
Anoniem
één maand geleden
Het Great China Healing Massage Center is een eersteklassezaak waar je terecht kan voor een uitgebreide behandeling van overbelaste, onderbelaste of verkeerd belaste spieren en waar je niet als een nummer maar als een gehele mens behandeld wordt met respect voor eigenheid qua natuur en cultuur. Dat veronderstelt natuurlijk dat je zelf ook openstaat voor het nieuwe, het andere en je dat je eveneens respect opbrengt voor het personeel en de onderneming maar dit is dan ook een basis waar je in onze complexe maatschappij steeds meer moet op kunnen bouwen.
Jan Vermaut
2 maanden geleden
Great China is een mooi, verzorgd en gezellig healing massage center in een rustige omgeving. Yi, de drijvende kracht van Great China, biedt ontspannende en healing massages op een professionele, gedreven en vakkundige wijze. Ze gebruikt hierbij een holistische benadering waarbij zij werkt op het fysieke, emotionele, mentale en energetische niveau. Klasse massages waarbij de geest tot rust komt en fysieke problemen verzacht worden. Een aanrader voor wie houdt van een echte deugddoende massage.
Eddy
3 maanden geleden
Uitstekende behandelingen gesteund op een diepgaande kennis van het interne en externe lichaam. Zeer interessante combinatie van Chinese en Westerse gezondheidstherapieën. Je komt als volledig herboren van de tafel! Een absolute aanrader!
freddy decreus
3 maanden geleden
Best massage place in Belgium, and probably also outside of Belgium. It's not just about relax, it's really about your health. You're in good hands with Great China Healing Massage Center.
Federica
3 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Great China Healing Massage Center
Antwerpsesteenweg 68
9040 Sint-Amandsberg

Aan de Antwerpsesteenweg in Sint-Amandsberg, vlakbij Gent, vind je massagesalon Great Chine Healing Massage Center. Bij dit salon wordt er gebruik gemaakt van de Chinese massagetradities. Je kunt hier terecht voor een fijne lichaamsmassage, een hot stone massage, een Thaise massage, een ontgiftingsmassage of een sportmassage. Of je nu last hebt van een kwaaltje of gewoon heerlijk tot rust wilt komen en ontspannen, iedereen is welkom. De salon heeft ruime openingstijden, dus boek nu een behandeling en laat je verwennen.

Maandag
11:0021:00
Dinsdag
11:0021:00
Woensdag
11:0021:00
Donderdag
11:0021:00
Vrijdag
11:0021:00
Zaterdag
11:0021:00
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt