The Golden Tree

Prins de Lignestraat 22, 3001 Heverlee
4,7
62 reviews
Prins de Lignestraat 22, 3001 Heverlee

Alle behandelingen

Reviews

4,7
62 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Went in stressed, with lots of pain and tension in neck, upper back and shoulders, came out an hour later, without pain, feeling much more relaxed, calm and very satisfied with the lovely massage. Will definitely be back for me. Rasmus is very warm and welcoming.
Debbie
19 dagen geleden
De zwangerschapsmassage was zeer ontspannend maar voor mij persoonlijk mag het iets harder gemasseerd worden (vb nek en schouder). Vriendelijke persoon die zich verdiept in massage, klankschalen,... Aangename ervaring.
H.
20 dagen geleden
Katty
20 dagen geleden
Het is niet de eerste keer dat ik naar The golden tree ga. Ik voel me daar heel goed. De massage was weer heel intens. Nadien moet ik telkens weer even terug naar de bewoonde wereld 😉 Ik heb af en toe wat me-time nodig en dan kies ik voor The golden tree! Van harte dank Rasmus!
Els
22 dagen geleden
De instrumenten en de stem van Rasmus klinken betoverend, zij brengen je naar andere tijden en andere werelden. Ik had zeer sterke psoriasis en na twee sessies is die reeds meer dan de helft verminderd, ongelofelijk. Bedankt Rasmus
Regina
25 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

The Golden Tree
Prins de Lignestraat 22
3001 Heverlee

Heb je last van onrust en stress en wil je hier graag van af? Bij The Golden Tree heb je de mogelijkheid om tot jezelf te komen en de harmonie tussen lichaam en geest terug te vinden. Met behulp van diverse massages en soundhealing kunnen zowel fysieke, psychische als emotionele klachten worden verminderd of verholpen. In dit salon kom je volledig tot rust zonder afgeleid te worden door prikkels om je heen. Een bezoek aan dit salon geeft je innerlijke rust een boost en zorgt voor volledige ontspanning.

Maandag
09:0020:00
Dinsdag
09:0020:00
Woensdag
09:0020:00
Donderdag
09:0020:00
Vrijdag
09:0017:00
Zaterdag
09:0016:00
Zondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2018

Massagesalons in de buurt