Schoonheidssalon Marie

4,9
772 reviews
Redingenstraat 63, Leuven, 3000
Morgen open: 08:00 - 20:00

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

4,9
772 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Ik ging onlangs voor de eerste keer naar Marie om mijn wimpers te verven. De behandeling zelf verliep vlot en efficiënt. Marie stelt je meteen op je gemak en is super vriendelijk! Ik ga zeker nog eens terug voor één van de vele andere behandelingen!
Ik heb gekozen voor een kennismakingsbehandeling. Dit was anderhalf uur pure verwennerij! Marie gaf me eerst uitleg met wat er op het programma stond en is dan heel professioneel en gepassioneerd aan het werk gegaan. Achteraf was ik helemaal ontspannen en mijn gezicht voelde super zacht aan! Marie gebruikte ook allemaal producten die aangepast waren aan mijn type huid en gaf me achteraf ook nog wat staaltjes mee. Wat een geweldige ervaring! Ik kom sowieso terug!
Marie doet haar job zo super! Je kunt er voor zo veel behandelingen terecht. En echt ook eens tot rust komen. Wat sommige mama’s nodig hebben. Zowel wimper lifting als ook ontharing of super gesichts - behandeling doet ze fantastisch. K blijf gaan naar haar.
Heel aangename ervaring gehad! Marie is erg vriendelijk en doet je onmiddellijk op je gemak voelen. Professionele behandeling met een aangename sfeer.
professionele deskundigheid
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Marie
5.0
413 reviews

Behandelingen

Nagels
Massage
Lichaam
Gezicht
Ontharen
Therapie en Mindfulness

Wat onze klanten zeggen over Marie

Vakkundig27
Vriendelijk26
Professioneel24
Gastvrij19

Over

Schoonheidssalon Marie
Redingenstraat 63
3000 Leuven

Smile, shine en sparkle bij de knusse Schoonheidssalon Marie in Leuven, want Marie biedt hier gelaatsverzorgingen, massages, ontharingen en hand- en voetverzorging aan. Zijn je nagels of wenkbrauwen eigenlijk niet meer om aan te zien? Marie brengt hier met veel plezier en passie verandering in. Ze gebruikt voor de gelaatsbehandelingen verder topproducten die worden aangepast aan je huidtype en leeftijd. Het leven is zo vervelend nog niet, want je wordt bij je behandeling vergezeld van een drankje en nieuwe klanten ontvangen tevens een welkomstgeschenk. Kom je met de auto? Dan parkeer je gratis voor de deur.

Let op: in het salon kan niet met bancontact worden betaald.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
08:0018:30
WoWoensdag
08:0020:00
DoDonderdag
08:0020:00
VrVrijdag
07:0017:30
ZaZaterdag
10:0018:00
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2019Top Rated 2018

Schoonheidssalons in de buurt