Sunrise Beauty Center

Quellinstraat 17, 2018 Antwerpen
3,4
26 reviews
Quellinstraat 17, 2018 Antwerpen

Alle behandelingen

Alle
Haar
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage

Reviews

3,4
26 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Ik kwam aan en ze waren gesloten, niemand sprak engels of nederlands. Ze wisten niet eens wat de booking was. En er was niemand die een spray tan kon doen zelf in de salon, moest 20 mins wachten tot iemand kwam die mij kon verstaan en toen kon ik zelf geen spray tan krijgen.
Toon reactie salon...
Het was top! Ik ben zo tevreden met mijn wimperextations echt een aanraden voor klein en groot kom zeker nog een keer terug! ❤️
Had een afspraak gemaakt voor sugaring, maar bleek gewoon wax uit een roller te zijn. Tijdens de behandeling al aangegeven dat het veel meer pijn deed dan normaal, en dat mijn huid volledig rood zag maar dit was volgens de vrouw, die enkel Spaans sprak, normaal. Huid is 5 dagen later nog steeds rood en geïrriteerd.
De afspraak werd bevestigd door treatwell echter waren ze in het salon bij het aankomen niet op de hoogte van de afspraak waardoor ik erg lang heb moeten wachten. Communicatie kan dus veel beter. De Gellak manicure is wel goed gedaan en door een super vriendelijke mevrouw.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Maria
3.5
12 reviews

Behandelingen

Haar
Nagels
Massage
Gezicht
Ontharen

Over

Sunrise Beauty Center
Quellinstraat 17
2018 Antwerpen

Sunrise Beauty Center is een schoonheidssalon in het Diamantkwartier vlakbij het centrum van Antwerpen.

Eigenares Maria heeft een echte passie voor wimper- en haarextensions. Wimperextensions kunnen zowel een natuurlijke, als een dramatische effect hebben. Dus laat Maria vooral weten wat jij graag wil.

Je kan ook bij haar aankloppen voor sugaring en diverse gelaatsbehandelingen. Zowel mannen als vrouwen zijn van harte welkom!

Goed om te weten: je kan in het salon alleen contant betalen. Kom je met de auto? Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

MaMaandag
10:0020:00
DiDinsdag
10:0020:00
WoWoensdag
10:0013:00
DoDonderdag
10:0020:00
VrVrijdag
10:0020:00
ZaZaterdag
10:0020:00
ZoZondag
10:0020:00

Schoonheidssalons in de buurt