Sunrise Beauty Center

Quellinstraat 17, 2018 Antwerpen
3,6
12 reviews
Quellinstraat 17, 2018 Antwerpen

Alle behandelingen

Alle
Haar
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

3,6
12 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Salon beetje vreemd door de vele mannen die binnen en buiten wandelen . De eigenares is heeel lief vriendelijk en neemt haar tijd . Jammer genoeg is de hygiene niet goed waardoor mijn ogen ontstoken zijn geraakt . En dringend verwijderd moesten worden . Bedankt voor je hulp daarbij . En let nu alsjeblieft op hygiene alles steriel ontsmetten ,en geopend lijm vervangen zodat niemand dit als mij gaat ervaren want is een pijnlijke zaak . Bedankt voor hulp met verwijderen van de wimpers. En jammer het zo gelopen is.
Yasmin
8 uur geleden
heel vriendrijke mensen, heel proper Beauty spa. Wimpers extensions, gelaatverzorging; dermabrasion, Spa Pedicure en Infrarood Sauna + scrub + peeling perfect gedaan. ik ben Vast en heel tevreden klant, ook mijn vriedinnen en familie. bedankt Sunrise Spa
Shaima kusçi
16 uur geleden
Het salon was heel netjes, en het personeel super vriendelijk en professioneel. Het was opvallend hoezeer zij begaan zijn met de hygiëne tijdens de behandelingen en ook voor de toestellen , grote duim daarvoor . 👍👍 De behandelingen zelf waren uitstekend en volgens verwachting. Ik ben erg tevreden en kom zeker terug.
Christina Goossens
4 dagen geleden
Geen goed licht en stoel. Onhygiënisch. Er kwamen mensen op de deur kloppen en deden de deur open. Onduidelijk of ze waren voorbereid op mijn komst. De hars was vermoedelijk geen sugarwax.
Marie
15 dagen geleden
Ik ben veel tevreden met wimpersextension. Personeel zijn echt professional . Gelatsverzoging was prima. Nu die mijn favorite beauty salon
Yana
15 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Sunrise Beauty Center
Quellinstraat 17
2018 Antwerpen

Sunrise Beauty Center is een schoonheidssalon in het Diamantkwartier vlakbij het centrum van Antwerpen.

Eigenares Maria heeft een echte passie voor wimper- en haarextensions. Wimperextensions kunnen zowel een natuurlijke, als een dramatische effect hebben. Dus laat Maria vooral weten wat jij graag wil.

Je kan ook bij haar aankloppen voor sugaring en diverse gelaatsbehandelingen. Zowel mannen als vrouwen zijn van harte welkom!

Goed om te weten: je kan in het salon alleen contant betalen. Kom je met de auto? Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

MaMaandag
10:0020:00
DiDinsdag
10:0020:00
WoWoensdag
10:0013:00
DoDonderdag
10:0020:00
VrVrijdag
10:0020:00
ZaZaterdag
10:0020:00
ZoZondag
10:0020:00

Schoonheidssalons in de buurt