Studio Eleven

4,4
19 reviews
Britselei 11, Antwerpen, 2000
Vandaag open: 10:00 - 18:00
Daluren

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht

Ons werk

Reviews

4,4
19 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Voor het waxen van benen, bikinilijn (beperkt) en oksels heeft dit letterlijk 1 uur en 50 minuten. Ik snap dat iedereen moet leren en het even duurt voor iemand hier vlot in wordt, maar ik had niet verwacht dat ik dan de volle pot van 70euro zou moeten betalen. En niet alle plekken waren even grondig gedaan.
De twee uurtjes ME TIME die ik mezelf gunde bij studio eleven waren hemels. Ik koos voor de pedicure en wilde advies over mijn wenkbrauwen. Milla was erg zorgzaam en een echte detailiste. Zo nauwkeurig heeft niemand ooit een esthetische pedicure bij me gedaan. Ze was erg zorgvuldig en mijn voetjes voelden nooit zo zacht. Ik heb weinig en blonde wenkbrauwen en Milla raadde me hennabrows aan. Ook nu was ze erg precies en gefocust. Even later liep ik met perfecte wenkbrauwen de deur uit. Veel Dank
De studio is gelegen op een drukke baan een heeft een glazen etalageraam. Dit wilt zeggen dat elke passant je wel heeft kunnen zien zitten in het salon. Vervolgens moest ik in een veel te hoge behandelingsstoel ‘springen’ anders geraakte ik er niet op. Nadien werd er gestart met de behandeling. De jongedame was onwennig en stuntelig in al haar handelingen, zo wist ze pas in het midden van de behandeling dat de onderkant van de UV lamp verwijderd kon worden. Kortom niet zijn 55€ waard.
Zeer vriendelijke service en prachtige wimpers als eindresultaat, top!
Professioneel maar een muziekje had het wel gezelliger kunnen maken. Voor de rest zeer goed behandeld. Wimperlifting is goed gelukt en ben tevreden.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Laetitia
4.9
8 reviews

Behandelingen

Gezicht
Ontharen

Portfolio

M
Mila

Behandelingen

Nagels
Gezicht
Ontharen

Over

Studio Eleven
Britselei 11
2000 Antwerpen

Bij schoonheidssalon Studio Eleven aan de Britselei in Antwerpen kan je terecht voor huidverbetering, henna brows, wimperlifting en waxen.

Eigenares Laetitia heeft een passie voor schoonheid en om jou te laten stralen. Ze neemt de tijd voor de behandelingen zodat je echt even dat moment van ontspanning kan ervaren. Je bent hier tevens aan het juiste adres voor microneedling of de BB Glow treatment. Met de BB Glow treatment wordt er een stralende en egale teint gecreëerd doordat er verschillende serums in de huid worden gebracht met een dermapen.

Handig om te weten: het salon is goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer.

MaMaandag
10:0022:00
DiDinsdag
10:0022:00
WoWoensdag
10:0022:00
DoDonderdag
10:0022:00
VrVrijdag
10:0022:00
ZaZaterdag
10:0018:00
ZoZondag
10:0018:00

Schoonheidssalons in de buurt