Studio Annabeauté

4,9
124 reviews
Dennenstraat 45, Oevel, 2260
Maandag open: 09:00 - 20:00

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

4,9
124 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Bij Ann is het telkens een beetje thuiskomen. Ze weet als geen ander je gelaat elke keer weer te laten stralen. Het is duidelijk dat ze meer kennis heeft dan een doorsnee schoonheidsspecialiste. Dit voel je in haar behandelingen én de manier van aanpak. Ze werkt niet enkel aan de buitenkant voor huidverbetering maar je kan ook terecht voor voedingsadvies en goede supplementen. Een aanrader: de Biopulse therapy in combinatie met microneedling! Super blij met het resultaat. You're the best!
Ann is superfijn in de omgang. Daarnaast is ze heel professioneel en heeft ze kennis van zaken. Een fijne ervaring en vanaf nu een vaste klant. Mijn huid heeft er nog nooit zo stralend uitgezien.
Zeer professioneel!! Top vrouw !
Super professioneel, gemakkelijk afspraken maken , efficiënte en uitgebreide gelaatsverzorgingen die echt huidverbeterend zijn . Zalige massages en een fantastisch aanbod van natuurlijke verzorgingsproducten en cosmetica. Je kan er ook terecht voor dieet of voedingsadvies maar daar heb ik persoonlijk weinig ervaring mee.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Ann
4.9
33 reviews

Behandelingen

Nagels
Massage
Lichaam
Gezicht
Ontharen

Over

Studio Annabeauté
Dennenstraat 45
2260 Oevel

Annabeauté is gelegen in de parel van de kempen, Westerlo. Het is een schoonheidsinstituut dat met het exclusieve huidverbeteringsmerk Dermalogica werkt. Door middel van een facemapping (huidanalyse) wordt de gelaatsverzorging aangepast aan jouw noden en wensen. Deze schoonheidssalon biedt verder allerlei andere behandelingen aan. Zeker weten dat je iets van je gading vindt.

MaMaandag
09:0020:00
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
09:0017:00
DoDonderdag
09:0020:00
VrVrijdag
09:0017:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2018Top Rated 2017

Schoonheidssalons in de buurt