Varenslaan 23, Sint Andries (Brugge), 8200

Alle behandelingen

Reviews

5,0
184 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Ik ben heel tevreden over de therapeutische massage. Sophia luistert en voelt in wat er nodig is, ze is rustig en zorgt voor een gevoel van veiligheid. Mijn volgende afspraak is reeds geboekt!
Sophia heeft gouden handen, heel sympathiek en stelt je op je gemak. Vraagt af en toe eens of het goed is en de ruimte is heel mooi en rustgevend. Zeer aangename ervaring!
Topper met kennis van het vak !
Ontspannend genieten,Sophia luistert goed naar wat je nodig hebt, vraagt regelmatig of alles nog ok is en weet perfect je pijnpunten te vinden. Top massage!!!
Bij Sophia voel je je thuis. Ze stelt je op je gemak. Ze vraagt wat je verwacht. Ze weet graag of ze ergens rekening mee moet houden. Sophia is attent, zorgzaam en heel ervaren. Toch wil ze blijven groeien. Ze voelt goed aan wat wel of niet kan. Haar aanpassingsvermogen is enorm. Ik ging al enkele keren bij haar. Elke keer was het anders. Elke keer kwam ik als herboren terug. Ik kijk uit naar de volgende keer. Enige minpunt is dat ze voor mij wel ver weg woont, Dat neem ik er 'graag' bij.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Sophia
Massagetherapeut
5.0
98 reviews

Over

Na een opleiding in de muziek en kunst ben ik me gaan focussen op lichaamswerk. Ik hou van creativiteit, intuïtie en diepgang, zowel in mijn persoonlijk leven als in mijn praktijk. Bij mij kan je terecht voor een simpele ontspanningsmassage, een zachte of diepe massage, maar ook voor behandelingen op maat. Mensen met klachten of aandoeningen zijn meer dan welkom.

Behandelingen

Massage

Wat onze klanten zeggen over Sophia

Getalenteerd9
Vakkundig9
Professioneel6
Deskundig6

Over

Sophia Dequeker Massage
Varenslaan 23
8200 Sint Andries (Brugge)

Een massage ontvangen bij Sophia Dequeker Massage in het rustige en groene Sint Andries in Brugge is een verwen- en verzorgmoment helemaal voor jezelf. Het is voor Sophia belangrijk dat zij kan bieden waar jouw lijf nood aan heeft, want ieder lijf is uniek en heeft een eigen verhaal. Je kan bij haar terecht voor een stevige of zachte massage, een ontspanningsmassage of een behandeling op maat bij klachten. Ze is dan ook met haar aandacht 100% aanwezig bij jou, want het is jóuw moment. Een moment om bewust in je lichaam te zijn, met volledige aandacht voor jezelf, je gevoelens en je gewaarwordingen.

Sophia heeft verschillende opleidingen gevolgd zoals Zweedse massage, deep tissue, onderarm-massage en massagetherapie. Ze combineert deze technieken naar gevoel. Sophia werkt met neutrale, biologische oliën.

Let op: je kan in het salon niet met bancontact betalen, wel via een bank app.

MaMaandag
17:3021:45
DiDinsdag
09:0013:30
WoWoensdag
17:3021:45
DoDonderdag
09:0013:15
VrVrijdag
17:3021:45
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2020Top Rated 2018Top Rated 2017

Massagesalons in de buurt