Sophia Dequeker Massage

Varenslaan 23, 8200 Sint Andries (Brugge)
Varenslaan 23, 8200 Sint Andries (Brugge)

Alle behandelingen

Reviews

Ambiance
Hygiëne
Personeel

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

BeoordelingFilter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
De massage was super en Jarno was in de zevende hemel. We komen zeker terug.
Eerste keer massage bij Sophia. Ze neemt echt de tijd om te luisteren waar je de probleempunten liggen en weet die vakkundig aan te pakken. Een aanrader. Ik kom zeker terug.
Een klein fijn madameke met verdomd veel kracht in haar handen, ik ben iemand die zich zeer moeilijk kan ontspannen, maar zij was er toch in geslaagd om mij volledig zen te laten voelen, besloten eens per maand terug te gaan naar Sophia, dus dat zeg voldoende 👍
Van een troosteloos zomertje geen sprake bij Sophia! Op het einde van de sessie schijnt de zon die je lichaam opwarmt en je een zalig gevoel geeft! Op naar de volgende...
Top!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Sophia
Massagetherapeut
5.0
78 reviews

Over

Na een opleiding in de muziek en kunst ben ik me gaan focussen op lichaamswerk. Ik hou van creativiteit, intuïtie en diepgang, zowel in mijn persoonlijk leven als in mijn praktijk. Bij mij kan je terecht voor een simpele ontspanningsmassage, een zachte of diepe massage, maar ook voor behandelingen op maat. Mensen met klachten of aandoeningen zijn meer dan welkom.

Behandelingen

Massage

Wat onze klanten zeggen over Sophia

Getalenteerd7
Vakkundig6

Over

Sophia Dequeker Massage
Varenslaan 23
8200 Sint Andries (Brugge)

Een massage ontvangen bij Sophia Dequeker Massage in het rustige en groene Sint Andries in Brugge is een verwen- en verzorgmoment helemaal voor jezelf. Het is voor Sophia belangrijk dat zij kan bieden waar jouw lijf nood aan heeft, want ieder lijf is uniek en heeft een eigen verhaal. Je kan bij haar terecht voor een stevige of zachte massage, een ontspanningsmassage of een behandeling op maat bij klachten. Ze is dan ook met haar aandacht 100% aanwezig bij jou, want het is jóuw moment. Een moment om bewust in je lichaam te zijn, met volledige aandacht voor jezelf, je gevoelens en je gewaarwordingen.

Sophia heeft verschillende opleidingen gevolgd zoals Zweedse massage, deep tissue, onderarm-massage en massagetherapie. Ze combineert deze technieken naar gevoel. Sophia werkt met neutrale, biologische oliën.

Let op: je kan in het salon niet met bancontact betalen, wel via een bank app.

MaMaandag
13:0022:00
DiDinsdag
10:0018:30
WoWoensdag
09:3022:00
DoDonderdag
09:3022:00
VrVrijdag
10:3022:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2018Top Rated 2017

Massagesalons in de buurt