Shiax

Burgemeester van Gansberghelaan 111, 9820 Merelbeke
4,8
27 reviews
Burgemeester van Gansberghelaan 111, 9820 Merelbeke
Dalurenkorting

Alle behandelingen

Reviews

4,8
27 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Jolien
9 uur geleden
Ik heb enorm genoten van de zwangerschapsmassage. Toegeven, het is niet evident om voor de eerste keer met de wagen het salon te vinden, maar het is meer dan het zoeken waard. De beleving begint al wanneer je de massagekamer binnenkomt: een heerlijk warme, gezellige en lekker geurende kamer met een ontspannend muziekje op de achtergrond. Leen is iemand die haar vak op en top beheerst! Bovendien is het een zeer vriendelijke en empathische persoon. Ik ga zeker en vast terug!
Rebekka
17 dagen geleden
Veel respect voor shiatsu! Frappant hoe gevoelige meridiaanpunten overeenstemden met mn klachten. Heel rustgevend en voor herhaling vatbaar.
Lieven
2 maanden geleden
Olivier
3 maanden geleden
Door mijn job als nacht vpk heb ik regelmatig nood aan een behandeling die mijn lichaamsbalans terug brengt. Bij Shiax ben je aan het juiste adres om alle spanning en stress van het dagelijkse leven even achter je te laten en erna als herboren naar huis te gaan. Een echte aanrader!
Deborah De Roe
5 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Shiax
Burgemeester van Gansberghelaan 111
9820 Merelbeke

Heb je last van stress of gespannen spieren? Laat je dan onder handen nemen bij Shiax in Merelbeke. Bij dit salon kun je terecht voor een fijne oliemassage, een Shiatsu massage en een stoelmassage. Daarnaast kun je hier samen met je baby terecht voor een ontspannen babymassage waarbij je leert hoe jij op een eenvoudige manier je baby kunt masseren. Na een behandeling voel je je weer ontspannen en herboren.

Locatiebeschrijving: GPS instellen op Burgemeester Van Gansberghelaan nr. 109. Aan nr. 109 zal je een groot bord zien met 'ILVO Plant' erop. Als je voor het bord staat vind je op je rechterzijde de zwarte brievenbus van Shiax (nr. 111). Volg de pijlen die erop staan en rij het betonnen baantje in. Volg dat 600 meter tot je uitkomt op een tankstation. Shiax vind je daar op de linkerkant.

Maandag
19:0021:30
Dinsdag
19:0021:30
Woensdag
18:0021:30
Donderdag
09:0022:00
Vrijdag
09:0022:00
Zaterdag
09:0018:00
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt