Shiax

Burgemeester van Gansberghelaan 111, 9820 Merelbeke
4,8
23 avis
Burgemeester van Gansberghelaan 111, 9820 Merelbeke

Avis sur le salon

4,8
23 avis
Ambiance
Propreté
Staff
Qualité-prix

Filtrer par type de service

Filtrer par commentaires

Service
Tous les services

Filtrer par note

Note
Filtrer par note
Door mijn job als nacht vpk heb ik regelmatig nood aan een behandeling die mijn lichaamsbalans terug brengt. Bij Shiax ben je aan het juiste adres om alle spanning en stress van het dagelijkse leven even achter je te laten en erna als herboren naar huis te gaan. Een echte aanrader!
Deborah De Roe
il y a 10 jours
Shiax, een plaats waar je tot rust kan komen en helemaal kan ontspannen. Leen is vriendelijk en kent duidelijk de knepen van haar vak! ;)
Noortje Verstraeten
il y a 10 jours
Ik kreeg op het werk een opkikkertje cadeau van de collega's... een professionele stoelmassage. Een stresserende job combineren met een zorgenkindje als alleenstaande mama is geen evidentie. De stress en maandenlange slaaptekort uit zich vooral in mijn nek en schouderregio. Ik sta persoonlijk eerder sceptisch tegenover massages en wellness toestanden. Maar ik moet zeggen dat ik na de behandeling van Leen als herboren was! Ze is een erg empathisch persoon en staalt een en al rust uit. De massage zelf was helemaal top. Gouden handen!
Lies
il y a 14 jours
De rustige, afgelegen locatie (wel vlot bereikbaar) brengt je al in een ontspannende stemming. Haar persoonlijke aanpak volledig afgestemd op je wensen en verwachtingen schept veel vertrouwen. De massage is puur genieten!
Liesbeth
il y a 14 jours
Altijd rustgevend en ontspannend. Alles wat je van een massage verwacht, hoe het moet! Ik kijk al weer uit naar de volgende keer!
Mich
il y a 16 jours
Voir plus de commentaires...

À propos

Shiax
Burgemeester van Gansberghelaan 111
9820 Merelbeke

Heb je last van stress of gespannen spieren? Laat je dan onder handen nemen bij Shiax in Merelbeke. Bij dit salon kun je terecht voor een fijne oliemassage, een Shiatsu massage en een stoelmassage. Daarnaast kun je hier samen met je baby terecht voor een ontspannen babymassage waarbij je leert hoe jij op een eenvoudige manier je baby kunt masseren. Na een behandeling voel je je weer ontspannen en herboren.

Locatiebeschrijving: GPS instellen op Burgemeester Van Gansberghelaan nr. 109. Aan nr. 109 zal je een groot bord zien met 'ILVO Plant' erop. Als je voor het bord staat vind je op je rechterzijde de zwarte brievenbus van Shiax (nr. 111). Volg de pijlen die erop staan en rij het betonnen baantje in. Volg dat 600 meter tot je uitkomt op een tankstation. Shiax vind je daar op de linkerkant.

Lundi
19:0021:30
Mardi
19:0021:30
Mercredi
Fermé
Jeudi
13:0022:00
Vendredi
09:0022:00
Samedi
09:0018:00
Dimanche
Fermé

Salons de massage dans les environs