Kruisveldweg 8, Lier, 2500
Vandaag open: 09:30 - 15:00

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage

Reviews

5,0
144 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Top!
Wimper lifting en wenkbrauwkleuring zijn heel mooi en gedetailleerd gedaan. Je wordt heel vriendelijk ontvangen en bent helemaal ontspannen op het einde. Zeker een aanrader!
Ik boekte een pedicure bij Sereen. Dit werd door Taryn zo grondig en aangenaam gedaan dat ik meteen een afspraak voor mijn echtgenoot heb gemaakt.
Altijd vriendelijke ontvangst, voldoende uitleg, en zalige massages
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Laser
Laser ontharing specialist

Over

Kelly en Natalie zijn specialisten in laserontharing die vanuit Mechelen werken. Wij zijn verheugd dat ze vanaf heden hun deskundigheid, hun vaardigheden en hun lasermachine bij Sereen zullen opstellen. Om te beginnen zullen Sereen-klanten om de 6 weken de kans krijgen -mits deze behandeling- langdurige ontharing te ervaren.

Behandelingen

Ontharen
Taryn
Eigenaar en schoonheidsspecialiste
5.0
97 reviews

Over

Taryn heeft 22 jaar ervaring in de schoonheidsindustrie verspreid over vijf verschillende landen. Zij heeft een ware passie voor schoonheidstherapie, en dat merk je meteen. Zij steekt tijd, ervaring, kennis en zorgt voor een gepersonaliseerde aanpak in elke behandeling. Het is haar doel om haar klanten van een bezoek aan Sereen zowel fysisch als mentaal nog lang te laten nagenieten. Een bezoek aan Sereen brengt dan ook ontspanning, relevante verzorging en advies op maat. Haar klanten zijn dan ook massaal tevreden over de gezelligheid van het Salon, Taryn haar aanpak, deskundigheid en gastvrijheid.

Behandelingen

Nagels
Massage
Gezicht
Ontharen

Wat onze klanten zeggen over Taryn

Vakkundig14
Deskundig12
Professioneel11
Getalenteerd8

Voorzieningen

Product
Proefdiervrije producten
Betalingsmogelijkheden
Alleen contant
Locatie
Gratis parkeermogelijkeid

Over

Sereen
Kruisveldweg 8
2500 Lier

Aan de Kruisveldweg in Lier vind je schoonheidssalon Sereen. Je bent hier aan het juiste adres voor gelaatsbehandelingen, massages, manicures en pedicures.

Eigenares Taryn heeft meer dan 20 jaar ervaring en is een echte professional. Ze neemt de tijd voor de behandelingen zodat je hier even tot rust kan komen. Combineer een gelaatsbehandeling met het verven van je wenkbrauwen en verlaat het salon met een nieuwe look. Er wordt gewerkt met biologische producten, deze producten bevatten geen parabenen en sulfaten en zijn dierproefvrij.

Handig om te weten: je kan je wagen gratis voor de deur parkeren en je kan in het salon met cash, Payconiq of mobiel betalen.

MaMaandag
09:3015:00
DiDinsdag
09:3019:30
WoWoensdag
09:3012:00
DoDonderdag
09:3015:00
VrVrijdag
09:3015:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten
Producten gebruikt in dit salon
Salonawards
Top Rated 2020

Schoonheidssalons in de buurt