Sereen

Kruisveldweg 8, 2500 Lier
Kruisveldweg 8, 2500 Lier

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage

Reviews


Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Ik heb zeer genoten van mijn gezichtsbehandeling bij Taryn. Zij is een zeer aangename dame met oog voor detail en comfort van haar cliënt. Alvorens te starten doet zij een grondige analyse waardoor zij een interpersoonlijke aanpak heeft. Dit in combinatie met haar professionele uitleg zorgt voor vertrouwen en optimale ontspanning! Kortom zeer ontspannende behandeling in een mooie praktijk en je ziet het verschil.
Professionele behandeling met veel zorg, mijn voeten voelen als nieuw aan. Afwerking met gellak is een leuke extra voor de zomer. Taryn stelde me onmiddellijk op mijn gemak, ze geeft info en de conversatie tussendoor is heel fijn.
Taryn kent hasr job. Ben bij zeer vele pedicuren geweest maaar zij is toch een klasse apart. Ik sport veel dus mijn voeten zien af. Nog nooit is iemand erin geslaagd om mijn voeten zoooo goes te krijgen. Ze kan bovendien haar diagnose ook goed uitleggen en wat de remedies zijn. Dit allemaal met een schattig nederlands accentje.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Taryn
5.0
25 reviews

Behandelingen

Nagels
Massage
Gezicht
Ontharen

Voorzieningen

Product
Proefdiervrije producten
Betalingsmogelijkheden
Alleen contant
Locatie
Gratis parkeermogelijkeid

Over

Sereen
Kruisveldweg 8
2500 Lier

Aan de Kruisveldweg in Lier vind je schoonheidssalon Sereen. Je bent hier aan het juiste adres voor gelaatsbehandelingen, massages, manicures en pedicures.

Eigenares Taryn heeft meer dan 20 jaar ervaring en is een echte professional. Ze neemt de tijd voor de behandelingen zodat je hier even tot rust kan komen. Combineer een gelaatsbehandeling met het verven van je wenkbrauwen en verlaat het salon met een nieuwe look. Er wordt gewerkt met biologische producten, deze producten bevatten geen parabenen en sulfaten en zijn dierproefvrij.

Handig om te weten: je kan je wagen gratis voor de deur parkeren en je kan in het salon met cash, Payconiq of mobiel betalen.

MaMaandag
09:3014:00
DiDinsdag
09:3014:00
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
09:3021:00
VrVrijdag
09:3014:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten
Producten gebruikt in dit salon

Schoonheidssalons in de buurt