Kruisveldweg 8, Lier, 2500
Open Today: 09:30 - 19:30

Browse services

All
Hair removal
Face
Massage

Venue reviews

5,0
186 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Opnieuw een super goede behandeling! Mijn huid is veel beter na behandeling bij Taryn! En ook de massages zijn enorm ontspannend.
ik kreeg een zeer goede nekmassage na mijn gelaatsbehandeling met fruitzuren, Ik stapte super ontspannen terug buiten !
Mijn wenkbrauwen zijn erg belangrijk voor mij, ik reed verre afstanden om een zo perfect mogelijke resultaat te hebben. Nu Taryn voor de eerste keer mijn wenkbrauwen heeft in vorm gebracht, weet ik dat ik voortaan naar sereen ga😍thx Taryn
Aangename ervaring. Heel ontspannend. Taryn gaf ook duidelijk uitleg.
Show more reviews...

Meet the team

Taryn
Eigenaar en schoonheidsspecialiste
5.0
120 reviews

About

Taryn heeft 22 jaar ervaring in de schoonheidsindustrie verspreid over vijf verschillende landen. Zij heeft een ware passie voor schoonheidstherapie, en dat merk je meteen. Zij steekt tijd, ervaring, kennis en zorgt voor een gepersonaliseerde aanpak in elke behandeling. Het is haar doel om haar klanten van een bezoek aan Sereen zowel fysisch als mentaal nog lang te laten nagenieten. Een bezoek aan Sereen brengt dan ook ontspanning, relevante verzorging en advies op maat. Haar klanten zijn dan ook massaal tevreden over de gezelligheid van het Salon, Taryn haar aanpak, deskundigheid en gastvrijheid.

Services

Face
Nails
Massage
Hair removal

What our customers say about Taryn

Skilled18
Knowledgeable13
Professional13
Caring10
Laser
Laser ontharing specialist

About

Kelly en Natalie zijn specialisten in laserontharing die vanuit Mechelen werken. Wij zijn verheugd dat ze vanaf heden hun deskundigheid, hun vaardigheden en hun lasermachine bij Sereen zullen opstellen. Om te beginnen zullen Sereen-klanten om de 6 weken de kans krijgen -mits deze behandeling- langdurige ontharing te ervaren.

Services

Face
Hair removal

Amenities

Products
Cruelty-free products
Payment methods
Cash only
Location
Free parking available

About

Sereen
Kruisveldweg 8
2500 Lier

Aan de Kruisveldweg in Lier vind je schoonheidssalon Sereen. Je bent hier aan het juiste adres voor gelaatsbehandelingen, massages, manicures en pedicures.

Eigenares Taryn heeft meer dan 20 jaar ervaring en is een echte professional. Ze neemt de tijd voor de behandelingen zodat je hier even tot rust kan komen. Combineer een gelaatsbehandeling met het verven van je wenkbrauwen en verlaat het salon met een nieuwe look. Er wordt gewerkt met biologische producten, deze producten bevatten geen parabenen en sulfaten en zijn dierproefvrij.

Handig om te weten: je kan je wagen gratis voor de deur parkeren en je kan in het salon met cash, Payconiq of mobiel betalen.

MonMonday
09:3015:00
TueTuesday
09:3019:30
WedWednesday
Closed
ThuThursday
09:3015:00
FriFriday
09:3015:00
SatSaturday
Closed
SunSunday
Closed
Products used in this venue
CND C Shellac
CND Vinylux
Outback Organics
Venue awards
Top Rated 2021Top Rated 2020

Beauty Salons nearby