Sereen

4,9
606 reviews
Kruisveldweg 8, Lier, 2500
Open Today: 09:00 - 20:00

Popular services

Browse services

All
Nails
Hair removal
Face

Venue reviews

4,9
606 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Taryn gaat heel professioneel te werk. Ik was heel tevreden over het resultaat. 👌
Geweldig! Zoals altijd !
De pedicure met lak is steeds een fijne ervaring. Marta is vriendelijk en professioneel.
Altijd super tevreden met mijn nagels 🥰
Super tevreden 😊
Show more reviews...

Meet the team

About

Marta heeft jarenlange ervaring als therapeut en biedt nagels, massage en laser ontharing aan. Marta is beschikbaar op een Maandag, Woensdag en Donderdag en het eerste Zaterdag van de maand. Oorspronkelijk uit Polen en sinds 12 jaar woonachtig in België. Martha spreekt Nederlands, Pools en Engels.

Services

Face
Nails
Massage
Hair removal
Medical & Dental

What our customers say about Marta

Professional6
Knowledgeable6
Considerate6
Caring6

About

Uw expert 'Rachel' heeft reeds talloze klanten tevreden gesteld. Persoonlijke benadering, doch Professionele aanpak, kleuradvies, vakkennis en meer dan 20 jaren ervaring, in combinatie met haar Oosterse Artistieke gaven en haar Passie voor het vak zijn haar Sterkste Troeven! Zij begeleidt U tijdens de behandeling en stelt u tegelijkertijd gerust, hierdoor is de behandeling veilig, zeer draaglijk en volkomen risicoloos. De perfecte afwerking, Kwaliteit, Hygiëne en haar oog voor detail zijn haar Prioriteit! UNIEK IN BELGIË Het is zowel mogelijk aan de binnenkant (waterlijn) en/of tegen het wimperrand van het onderste ooglid permanente make up te plaatsen. Er is tevens GEEN enkel risico verbonden tijdens de behandeling! Uw specialiste 'Rachel' heeft door haar uitgebreide kennis en jaren lange ervaring een unieke methode ontwikkeld, waarbij de behandeling zeer vlot, pijnloos en vooral bijzonder veilig verloopt! Je kan ook bij Rachel terecht om slecht of foutieve geplaatsts permanente make up te corrigeren! Het is aan te raden om eerst een consultatie te boeken om samen te overleggen wat de mogelijkheden zijn

Services

Face

About

Taryn heeft 23 jaar ervaring in de schoonheidsindustrie verspreid over vijf verschillende landen. Zij heeft een ware passie voor schoonheidstherapie, en dat merk je meteen. Zij steekt tijd, ervaring, kennis en zorgt voor een gepersonaliseerde aanpak in elke behandeling. Het is haar doel om haar klanten van een bezoek aan Sereen zowel fysisch als mentaal nog lang te laten nagenieten. Een bezoek aan Sereen brengt dan ook ontspanning, relevante verzorging en advies op maat. Haar klanten zijn dan ook massaal tevreden over de gezelligheid van het Salon, Taryn haar aanpak, deskundigheid en gastvrijheid.

Services

Face
Hair removal
Medical & Dental

What our customers say about Taryn

Professional39
Skilled34
Knowledgeable33
Talented21

Amenities

Products
Cruelty-free products
Location
Free parking available

About

Sereen
Kruisveldweg 8
2500 Lier

Aan de Kruisveldweg in Lier vind je schoonheidssalon Sereen. Je bent hier aan het juiste adres voor gelaatsbehandelingen, massages, manicures en pedicures.

Eigenares Taryn heeft meer dan 20 jaar ervaring en is een echte professional. Ze neemt de tijd voor de behandelingen zodat je hier even tot rust kan komen. Combineer een gelaatsbehandeling met het verven van je wenkbrauwen en verlaat het salon met een nieuwe look. Er wordt gewerkt met biologische producten, deze producten bevatten geen parabenen en sulfaten en zijn dierproefvrij.

Handig om te weten: je kan je wagen gratis voor de deur parkeren en je kan in het salon met cash, Payconiq of mobiel betalen.

MonMonday
09:0020:00
TueTuesday
09:0020:00
WedWednesday
09:0017:30
ThuThursday
09:0020:00
FriFriday
09:0016:00
SatSaturday
09:0017:30
SunSunday
Closed
Products used in this venue
Cerepharma
CND
Mesoestetic
Venue awards
Top Rated 2023Top Rated 2022Top Rated 2021Top Rated 2020

Beauty Salons nearby