Sereen

4,9
399 reviews
Kruisveldweg 8, Lier, 2500
Open Today: 09:30 - 15:00

Browse services

All
Nails
Hair removal
Face

Venue reviews

4,9
399 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Elke keer top professioneel!
Aangenaam salon, zeer proper, lieve dame, enthousiast, heel professioneel.
Ik kom al een hele tijd voor meerdere behandelingen bij Taryn, altijd heel professioneel en een super vriendelijke dame!
Ik heb weer een lashlift laten uitvoeren. Ik ben altijd heel erg blij met hoe mooi mijn wimpers er nadien uit zien. Je wordt altijd heel vriendelijk en warm onthaald en de hand massage tijdens is ook een hele leuke plus.
Het was FANTASTISCH, altijd een zalige rustplek.
Show more reviews...

Meet the team

Laser
Laser ontharing specialist
5.0
14 reviews

About

Kelly en Natalie zijn specialisten in laserontharing die vanuit Mechelen werken. Wij zijn verheugd dat ze vanaf heden hun deskundigheid, hun vaardigheden en hun lasermachine bij Sereen zullen opstellen. Om te beginnen zullen Sereen-klanten om de 6 weken de kans krijgen -mits deze behandeling- langdurige ontharing te ervaren.

Services

Hair removal
Marta
Nail technician
4.9
14 reviews

About

Marta heeft jarenlange ervaring als nagelstyliste en biedt zowel klassieke manicure en pedicure als gellak en gelnagels. Oorspronkelijk uit Polen en sinds 12 jaar woonachtig in België. Martha spreekt Nederlands, Pools en Engels.

Services

Nails
Taryn
Eigenaar en schoonheidsspecialiste
5.0
253 reviews

About

Taryn heeft 23 jaar ervaring in de schoonheidsindustrie verspreid over vijf verschillende landen. Zij heeft een ware passie voor schoonheidstherapie, en dat merk je meteen. Zij steekt tijd, ervaring, kennis en zorgt voor een gepersonaliseerde aanpak in elke behandeling. Het is haar doel om haar klanten van een bezoek aan Sereen zowel fysisch als mentaal nog lang te laten nagenieten. Een bezoek aan Sereen brengt dan ook ontspanning, relevante verzorging en advies op maat. Haar klanten zijn dan ook massaal tevreden over de gezelligheid van het Salon, Taryn haar aanpak, deskundigheid en gastvrijheid.

Services

Face
Massage
Hair removal

What our customers say about Taryn

Skilled30
Professional30
Knowledgeable28
Talented19

Amenities

Products
Cruelty-free products
Payment methods
Cash only
Location
Free parking available

About

Sereen
Kruisveldweg 8
2500 Lier

Aan de Kruisveldweg in Lier vind je schoonheidssalon Sereen. Je bent hier aan het juiste adres voor gelaatsbehandelingen, massages, manicures en pedicures.

Eigenares Taryn heeft meer dan 20 jaar ervaring en is een echte professional. Ze neemt de tijd voor de behandelingen zodat je hier even tot rust kan komen. Combineer een gelaatsbehandeling met het verven van je wenkbrauwen en verlaat het salon met een nieuwe look. Er wordt gewerkt met biologische producten, deze producten bevatten geen parabenen en sulfaten en zijn dierproefvrij.

Handig om te weten: je kan je wagen gratis voor de deur parkeren en je kan in het salon met cash, Payconiq of mobiel betalen.

MonMonday
09:3015:00
TueTuesday
09:3020:00
WedWednesday
Closed
ThuThursday
09:3015:00
FriFriday
09:3020:00
SatSaturday
Closed
SunSunday
Closed

FAQs

Frequently asked questions about Sereen

Sereen is open on Monday, Thursday from 09:30 to 15:00, on Tuesday and Friday from 09:30 to 20:00. It is closed on Wednesday, Saturday and Sunday.
Yes, you can always cancel your booking. Read the conditions applied to your booking to see if your appointment is refundable or not. The cancellation policies can be found in the order confirmation email, in the appointment card in the app, in your Treatwell account.
The most popular treatment, Ladies' Leg Waxing, has an average price of 32,58 €.
At Sereen you can both pay at the venue or in advance on the marketplace.
Products used in this venue
CND C Shellac
CND Vinylux
Outback Organics
Venue awards
Top Rated 2022Top Rated 2021Top Rated 2020

Beauty Salons nearby