Kortewagenstraat 39, Wetteren, 9230
Vandaag open: 09:00 - 18:00

Reviews

4,1
17 reviews

Reviews filteren

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Mijn gezicht is helemaal kapot en zwaar geïrriteerd na de behandeling, we zijn nu zes dagen verder en ben nog steeds extreem aan het vervellen en zie nog rood, dit mocht mij zeker op voorhand gezegd worden als dit überhaupt normaal is want ik had zondag een belangrijk evenement en heb dit moeten cancellen omdat ik zo niet buiten kon komen.
Toon reactie salon...
Zeer rommelig zowel buiten als binnen, ze ging onderhandelen over de prijs en haar handen stonken gedurende de behandeling. Zeer onaangename ervaring.
Toon reactie salon...
Het interieur kwam een beetje rommelig over, maar de behandelingen en service waren top! Prijzen op de website kwamen niet overeen met de realiteit, het was duurder. Komt zeker nog terug.
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

K
Katrien
zaakvoerster

Behandelingen

Nagels
Lichaam
Gezicht
Ontharen

Over

Schoonheidsinstituut Katrien
Kortewagenstraat 39
9230 Wetteren

Schoonheidsinstituut Katrien aan de Kortewagenstraat in Wetteren is een kleine en gezellige salon waarbij de nadruk ligt op een persoonlijke aanpak en professionele behandeling. In dit salon kun je even wegdromen en de alledaagse stress achter je laten. Ga bijvoorbeeld voor een heerlijke lichaams- of fijne gelaatsbehandeling. Heb je overdag geen tijd? Geen probleem, ook in de avonduren is Schoonheidsinstituut Katrien geopend. Na een behandeling in dit salon voel je je weer als herboren. Wacht niet langer en boek nu een afspraak.

MaMaandag
09:0018:00
DiDinsdag
10:0021:00
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
10:0021:00
VrVrijdag
09:0018:00
ZaZaterdag
09:0012:00
ZoZondag
Gesloten
Producten gebruikt in dit salon
Salonawards
Top Rated 2017

Nagelstudio's in de buurt