RITUALS Body Spa Knokke

Koninginnenlaan 5, Knokke, 8300 - Onderdeel van RITUALS Body Spa

Sorry, RITUALS Body Spa Knokke is tijdelijk niet beschikbaar op Treatwell. Vind hieronder nabijgelegen salons met beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Studio S-thétique

551 reviews
Katelijnestraat 136 , 8000 Brugge

Majorelle

184 reviews
Langerei 65, 8000 Brugge

Studio S

308 reviews
Sint-Sebastiaansstraat 18, 8200 Brugge

Populaire behandelingen

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

4,7
4539 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Erg jammer dat het salon moet stoppen !! Nergens in Knokke kan je een pedicure vinden met de instelling (leuke zetels naast elkaar om samen de ervaring te beleven) zoals deze bij Rituals.
Sehr guter Salon. Sehr sehr Schade, dass er schließt.
Heel goeie ervaring .Spijtig dat ik op de laatste dag na 1 u en 5 min al weer buiten stond ondanks dat de behandeling 1 u 15 min duurt
Veel gebruik van producten, spray, scrub, wasden in plaats van massage
Altijd tevreden van mijn pedicure
Toon meer reviews...

Over

RITUALS Body Spa Knokke
Koninginnenlaan 5
8300 Knokke

Verwen jezelf met een bezoek aan de RITUALS Body Spa in Knokke en laat je meenemen in een wereld van totale ontspanning. Je bent hier aan het juiste adres voor gelaatsbehandelingen, massages en hand- en voetverzorging.

Je vergeet vaak hoe belangrijk het is om in de hectiek van alledag een moment van rust voor jezelf te creëren. Even stilstaan bij de bijzondere momenten in je leven en genieten van klein geluk werkt bijzonder heilzaam bij het reduceren van stress en het hervinden van de ideale levensbalans. Het menu van RITUALS Body Spa biedt een verfijnde selectie van de beste behandelingen die de wereld heeft voortgebracht voor mannen en vrouwen.

Rituals volgt de richtlijnen van het RIVM en wil jou daarom vragen om hetzelfde te doen om zo een veilige omgeving voor het personeel en onze geliefde gasten te creëren en waarborgen. Hiertoe behoren regelmatig handen wassen, de salon schoon houden, een veilige afstand tot elkaar bewaren, het dragen van een mondmasker en het aanmoedigen van contactloos betalen.

Zolang de voorraad strekt. Max. 1 cadeau bij een minimale besteding in de Rituals Body Spa. Het cadeau bij aankoop verschilt per periode, je ontvangt het cadeau alleen als My Rituals member. Daarnaast ontvang je na je behandeling in de Rituals Body Spa 15% korting op het gehele Rituals assortiment bij aankoop van minimaal drie producten. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.

MaMaandag
08:3018:00
DiDinsdag
08:3018:00
WoWoensdag
08:3018:00
DoDonderdag
08:3018:00
VrVrijdag
08:3018:00
ZaZaterdag
08:3018:00
ZoZondag
10:3018:00