Bodylicious

Sparrenstraat 71, 8310 Brugge
4,4
15 reviews
Sparrenstraat 71, 8310 Brugge

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

4,4
15 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Massage aangepast aan de persoonlijke noden! Enorm genoten van de wellness!
Anoniem
16 dagen geleden
Massage heel goed miste toch glaasje water nadien
Vanessa
2 maanden geleden
Fantastische namiddag! Als koppel hebben we enorm genoten van uw gastvrijheid, de sfeer en beide behandelingen. We waren als herboren!
Julie
2 maanden geleden
We hebben een zeer aangename ervaring gehad. Enige punt van kritiek is de voor ons niet altijd even duidelijke website. Wij vonden verschillende reservatie methoden terug (telefonisch of via de website) Het was voor ons niet duidelijk of deze methodes elkaar uitsluiten of naast elkaar bestaan. Wij zagen achteraf ook staan dat er een voorschot moest worden betaald, maar de bevestigingsmail van onze reservatie maakte hier dan weer geen melding van. Gelukkig bleek een voorschot niet nodig te zijn, maar het is misschien wel interessant om hier duidelijkheid over te scheppen op de website.
Freya
3 maanden geleden
Zalige Perzische massage! Totaal ontspannen buiten gekomen.
Anoniem
3 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Bodylicious
Sparrenstraat 71
8310 Brugge

Ben je er aan toe om even helemaal te ontspannen en tot rust te komen? Dan ben je bij Bodylicious in Brugge aan het juiste adres. Je kunt in dit beauty- en massagesalon onder andere terecht voor verschillende massages. De ervaren medewerkers luisteren naar jouw behoeftes en bepalen dan welke massage het beste bij jouw eventuele klachten past. Ook voor gelaatsverzorging en -verbetering zit je bij Bodylicious goed. Ze werken met de beste merken om jouw huid te laten stralen. Wil je een dag ontspannen met vrienden of familie? Dan heb je de keuze uit een aantal arrangementen die ervoor zullen zorgen dat je uitgerust het salon zal verlaten.

Maandag
09:0023:00
Dinsdag
09:0023:00
Woensdag
09:0023:00
Donderdag
09:0023:00
Vrijdag
09:0023:45
Zaterdag
09:0023:45
Zondag
09:0023:45

Schoonheidssalons in de buurt