Relaxing Da Vinci

Grensstraat 175, 9032 Gent
3,8
8 reviews
Grensstraat 175, 9032 Gent

Alle behandelingen

Reviews

3,8
8 reviews
Ambiance
Hygiëne
Spa faciliteiten
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Zeer vriendelijke ontvangst en mooie faciliteiten. Knap!
Gwendolyn
3 maanden geleden
Bij deze willen we je hartelijk danken voor de fijne ontvangst, alles was heel mooi verzorgd en tip top in orde.. onze batterijtjes zijn weer opgeladen.. met vriendelijke groeten, Nele Boon
Salon
5 maanden geleden
Sauna komt groezelig over. De foto's zijn mooi, maar de werkelijkheid is anders. Schimmel in de douche, veel te veel chloor in bubbelbad, te weinig water om te drinken. Wel thee, maar alleen zwarte. Geen groene of kruidenthee. Jammer...
Anoniem
5 maanden geleden
Voor de prijs is het veel te duur aangezien er enkel sauna, infraroodcabine en een jacuzzi (wat bovendien buiten staat) is. Qua sfeer kon er veel meer gedaan worden aan de verlichting, was veel te donker binnen. Op vlak van service hadden we wel vlot contact met de eigenaar. wel zou het handig geweest zijn als er een kleedkamer was. Ook op vlak van hygiëne was het een grote teleurstelling, de teenslippers waren versleten en er lagen te weinig handdoeken in vergelijking met het aantal personen die er werkelijk waren.
Busra
6 maanden geleden
Toen we aankwamen zagen we tot onze verbazing nog een koppel wachten. Bleek dat er een dubbele boeking was. Volgens de eigenaar komt het wel meer voor dat er slechte communicatie is tussen Treatwell en hem zelf. Dus geen sauna gezien vandaag.
Martine
6 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Relaxing Da Vinci
Grensstraat 175
9032 Gent

Relaxing Da Vinci is een fijn privé saunacomplex nabij het centrum van Gent. De ultieme locatie om heerlijk te ontspannen. Zet even alles van je af en ga op in het moment. Geniet van de Finse sauna, het stoombad, de infra-rood sauna, de verwarmde jacuzzi en koel heerlijk af in het zwembad. Kies uit de verschillende arrangementen met schuimwijn of champagne of ga voor een arrangement met massage of osteopathie.

Maandag
09:0023:50
Dinsdag
09:0023:50
Woensdag
09:0023:50
Donderdag
09:0023:50
Vrijdag
09:0023:50
Zaterdag
09:0023:50
Zondag
09:0023:50

Spas in de buurt