Relaxing Da Vinci

Grensstraat 175, 9032 Gent
3,8
8 reviews
Grensstraat 175, 9032 Gent

Venue reviews

3,8
8 reviews
Ambience
Cleanliness
Spa facilities
Staff
Value

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating
Zeer vriendelijke ontvangst en mooie faciliteiten. Knap!
Gwendolyn
2 months ago
Bij deze willen we je hartelijk danken voor de fijne ontvangst, alles was heel mooi verzorgd en tip top in orde.. onze batterijtjes zijn weer opgeladen.. met vriendelijke groeten, Nele Boon
Salon
4 months ago
Sauna komt groezelig over. De foto's zijn mooi, maar de werkelijkheid is anders. Schimmel in de douche, veel te veel chloor in bubbelbad, te weinig water om te drinken. Wel thee, maar alleen zwarte. Geen groene of kruidenthee. Jammer...
Anonymous
5 months ago
Voor de prijs is het veel te duur aangezien er enkel sauna, infraroodcabine en een jacuzzi (wat bovendien buiten staat) is. Qua sfeer kon er veel meer gedaan worden aan de verlichting, was veel te donker binnen. Op vlak van service hadden we wel vlot contact met de eigenaar. wel zou het handig geweest zijn als er een kleedkamer was. Ook op vlak van hygiëne was het een grote teleurstelling, de teenslippers waren versleten en er lagen te weinig handdoeken in vergelijking met het aantal personen die er werkelijk waren.
Busra
6 months ago
Toen we aankwamen zagen we tot onze verbazing nog een koppel wachten. Bleek dat er een dubbele boeking was. Volgens de eigenaar komt het wel meer voor dat er slechte communicatie is tussen Treatwell en hem zelf. Dus geen sauna gezien vandaag.
Martine
6 months ago
Show more reviews...

About

Relaxing Da Vinci
Grensstraat 175
9032 Gent

Relaxing Da Vinci is een fijn privé saunacomplex nabij het centrum van Gent. De ultieme locatie om heerlijk te ontspannen. Zet even alles van je af en ga op in het moment. Geniet van de Finse sauna, het stoombad, de infra-rood sauna, de verwarmde jacuzzi en koel heerlijk af in het zwembad. Kies uit de verschillende arrangementen met schuimwijn of champagne of ga voor een arrangement met massage of osteopathie.

Monday
09:0023:50
Tuesday
09:0023:50
Wednesday
09:0023:50
Thursday
09:0023:50
Friday
09:0023:50
Saturday
09:0023:50
Sunday
09:0023:50

Day Spas nearby