Refine

Groenenborgerlaan 88 bus 10, 2610 Wilrijk
5,0
10 reviews
Groenenborgerlaan 88 bus 10, 2610 Wilrijk

Reviews

5,0
10 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Ik vond het super fijn dat ze erg veel tijd nam om de perfecte vorm van mijn wenkbrauwen te creëren. Ik voelde mij hierdoor heel het proces op mijn gemak. Zowel haar praktijk als de manier waarop ze tewerk gaat is erg hygiënisch en dit waardeer ik echt! Bij microblading moet je rekening houden met het type van jouw huid. Doordat ik vette huid heb op mijn voorhoofd moest ze aan het voorste deeltje van mijn wenkbrauw extra aandacht schenken.
Noémie Tuyttens
3 dagen geleden
Zeer vriendelijke service en steeds goed uitgevoerde behandelingen in een propere omgeving. Jade kent haar vak en laat je niet vertrekken voor alles op punt staat! Geweldig! Ik kom steeds tevreden buiten! Gellak plaatsen, ontharing, wimperlifting, microblading, ... zijn allemaal behandelingen die ik door Jade laat uitvoeren en eerlijk gezegd nergens anders zou willen laten doen. Het gebeurt met de nodige precisie, een zachte hand en voldoende info over de nazorg! Zeker een aanrader!!
Lynn
9 dagen geleden
Lorena
13 dagen geleden
Hier kom je tot rust, in een fris kader.En zeer tevreden van de behandeling!
Nadia
15 dagen geleden
Toon reactie salon...
Van mij niets dan lof over de microblading die ik heb laten doen bij Refine! Jade is iemand die zeer hygiënisch en verfijnd te werk gaat. Ze is iemand die je gerust stelt en waar je 100% op je gemak bent. Ik ben zeer tevreden over het resultaat en kan het alleen maar iedereen aanraden.
Sigrid
15 dagen geleden
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Over

Refine
Groenenborgerlaan 88 bus 10
2610 Wilrijk

Bij Refine draait alles om permanente make-up en kleine gelaatsbehandelingen. Eigenares Jade is gediplomeerd PhiBrows Microblading-specialiste. De permanente make-up bevat geen zware metalen waardoor er geen verkleuring zal optreden en de behandelkamer voldoet aan de Belgische wetgeving omtrent semipermanente make-up. Je kan jouw wenkbrauwen dus met een gerust hart toevertrouwen aan Jade. Daarnaast ben je hier onder andere welkom voor mooie, gekrulde wimpers door middel van lifting en verven. Voortaan sta jij op met een verzorgde look zonder hier elke ochtend aandacht aan te besteden.

Let op: in het salon kan niet met Bancontact worden betaald.

Maandag
09:0014:00
Dinsdag
14:3020:00
Woensdag
09:0014:00
Donderdag
09:0014:00
Vrijdag
14:0019:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Huidklinieken in de buurt