Refine

Groenenborgerlaan 88 bus 10, 2610 Wilrijk
5,0
15 reviews
Groenenborgerlaan 88 bus 10, 2610 Wilrijk

Venue reviews

5,0
15 reviews
Ambience
Cleanliness
Staff
Value

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating
Eerste keer. Leuke ontvangst, Jade is heel sociaal en joviaal.
Diane
a day ago
Jade doet haar job met hart en ziel. Een toppertje!
Arnica
10 days ago
aangenaam, geruststellende gastvrouw. tip; voor de wenkbrauwen misschien leuk om enkele voorbeelden vooraf te zien, wanneer het eerste de keer is.
Ingrid
24 days ago
Zeer tevreden van mijn behandeling ( microblading )bij Refine. Mijn wenkbrouwen zien er fantastisch en natuurlijk uit ! Jade doet dit met veel passie en geduld . Ik ga zeker terug !
Charlotte
25 days ago
Jade heeft me heel goed ontvangen, ik was heel onzeker om Microblading te laten doen, maar haar met haar duidelijke en aangename uitleg heeft me gerustgesteld en heb direct een afspraak kunnen maken. Jade is iemand die heel hygienisch en verfijnd werkt. Ondertussen heb ik mijn wennbrauwen laten Microbladen en Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Ik zou haar zeker en vast aanraden aan iedereen.
Sevinc
a month ago
Show venue reply...
Show more reviews...

About

Refine
Groenenborgerlaan 88 bus 10
2610 Wilrijk

Bij Refine draait alles om permanente make-up en kleine gelaatsbehandelingen. Eigenares Jade is gediplomeerd PhiBrows Microblading-specialiste. De permanente make-up bevat geen zware metalen waardoor er geen verkleuring zal optreden en de behandelkamer voldoet aan de Belgische wetgeving omtrent semipermanente make-up. Je kan jouw wenkbrauwen dus met een gerust hart toevertrouwen aan Jade. Daarnaast ben je hier onder andere welkom voor mooie, gekrulde wimpers door middel van lifting en verven. Voortaan sta jij op met een verzorgde look zonder hier elke ochtend aandacht aan te besteden.

Let op: in het salon kan niet met Bancontact worden betaald.

Monday
11:0014:00
Tuesday
14:3018:00
Wednesday
10:0014:00
Thursday
10:0017:00
Friday
14:0019:00
Saturday
Closed
Sunday
Closed

Skin Clinics nearby