perlOmare

Sint-Benedictusstraat 47, Mortsel, 2640

perlOmare heeft geen aanstaande beschikbaarheid voor online boekingen met Treatwell. Vind hieronder salons in de buurt met online beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Mer Skincare

78 reviews
Sint-Sebastiaanplein 23, 2650 Edegem

Elux

472 reviews
Abelenstraat 43, 2640 Mortsel, Antwerpen

Esthétique

378 reviews
Heldenhuldelaan 35, 2640 Mortsel

Alle behandelingen

Reviews

4,9
15 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Echt rustgevend gevoel.
Heel clean en super professioneel. Persoonlijk zouden enkele accenten kunnen bijdragen om een sneller gevoel van rust en ontspanning te krijgen (maar dat is natuurlijk persoonlijk). Zorgen en pijn doen vergeten lijkt hier een normale zaak te zijn. Ik weet dan ook zeker nog enkele personen die hier gaan langskomen. Bedankt en tot de volgende.
Voetreflexologie is heel ontspannend en je kan de dagelijkse stress even vergeten hierdoor. Ook erna voel je nog lang het positieve effect van de behandeling. Bij Patsy kan je helemaal tot rust komen.
Zeer fijne en aangename ontvangst door Patsy. Hele rustgevende behandeling met aandacht voor elke klant .
Patsy is een vriendelijke dame waarbij je tot rust kan komen. Wanneer je fysieke pijnen hebt, speelt ze hierop in. Zo kan ze perfect op uw voeten werken zodat de fysieke klachten verminderen. Steeds aangenaam om hier naartoe te komen.
Toon meer reviews...

Over

perlOmare
Sint-Benedictusstraat 47
2640 Mortsel

Te veel stress? Te weinig energie? Nood aan een moment voor jezelf om terug in balans te komen? Dan is PerlOmare aan de Sint-Benedictusstraat in Mortsel de plek om je batterij weer op te laden. Eigenares Patsy weet door middel van voetreflexologie spanningen weg te nemen en blokkades op te heffen. Kanker of herstellende van? Dan kan je door haar specialisatie 'voetreflexologie bij kanker' ook bij haar terecht om even al je zorgen opzij te zetten en je algemeen welzijn te verbeteren. Aangepaste, zachte technieken bieden je in elke fase van je proces een moment van ontspanning, meer energie en laten je beter in je vel zitten.

Let op: in het salon kan niet met bancontact worden betaald.

MaMaandag
09:3020:00
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
Gesloten
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten