Heavenly Feet

Lysenstraat 25, 2600 Berchem
4,9
71 reviews
Lysenstraat 25, 2600 Berchem

Alle behandelingen

Reviews

4,9
71 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
👉🏻🦶🏻👈🏻👍🏻🙏🏻👌🏻
Een aangename man die goed kon uitleggen waarvoor reflexologie voorstaat. Hij nam zijn tijd en had veel kennis van zijn vak. Ik heb een zeer goede ervaring gehad en veel bijgeleerd over de staat van mijn lichaam.
Ik ben op aanraden van een vriendin bij Andre op behandeling geweest en ik moet zeggen dat mijn ervaring top was. Hij geeft een grondige uitleg, weet duidelijk waar hij mee bezig is en zorgt ervoor dat je helemaal welkom bent. Een superaardige man ook! Ik ga zeker terug!
Superervaring ! Heel veel geleerd en de zaken die André aanhaalde lagen volledig in lijn met mijn fysieke/ mentale toestand. Hier kom ik zeker opnieuw !!
Toon reactie salon...
In een kraaknette, aangenaam rustgevende omgeving onthaalt André je op een voorkomende, tegelijk spontane, natuurlijke manier. Hij is erg communicatief en stelt meteen de klant centraal. Via een gerichte vraagstelling en zijn vaardige handelingen die getuigen van inzicht, ervaring en beroepsernst komt hij tot een waarheidsgetrouwe analyse van de globale toestand van de patiënt; in overleg kan dan een helende therapie worden opgestart. Je voeten en welzijn bevinden zich in goede handen.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

André
Zaakvoerder
5.0
39 reviews

Behandelingen

Massage

Over

Heavenly Feet
Lysenstraat 25
2600 Berchem

Heb je het gevoel dat je lichaam uit balans is of kun je wel een energy boost gebruiken? Kom dan eens langs bij Heavenly Feet aan de Lysenstraat in Berchem. Hier helpt eigenaar Andre je lichaam terug in balans te brengen door een fijne voetreflexologie. Hij is officieel erkend door twee beroepsverenigingen: BeVo en NVBR. Wil je graag een behandeling boeken maar heb je overdag geen tijd? Geen probleem, bij Heavenly Feet kun je ook 's avonds een afspraak inplannen.

Let op: het is niet mogelijk om met een cadeaubon aangeschaft bij Heavenly feet een boeking te maken.

MaMaandag
18:0022:00
DiDinsdag
18:0022:00
WoWoensdag
09:0022:00
DoDonderdag
09:0022:00
VrVrijdag
09:0022:00
ZaZaterdag
09:0017:00
ZoZondag
09:0017:00
Salonawards
Top Rated 2018Top Rated 2017

Massagesalons in de buurt