Heavenly Feet

Lysenstraat 25, 2600 Berchem
4,9
79 reviews
Lysenstraat 25, 2600 Berchem

Alle behandelingen

Reviews

4,9
79 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Geweldige behandeling waarbij André de tijd nam op alles toe te lichten. Zeker een aanrader !
Aangenaam sfeer/ vriendelijke ontvangst. André heeft op een deskundige manier uitgelegd wat hij juist gaat doen. Ik ben zeer tevreden en het heeft deugd gedaan.
Dit was mijn eerste afspraak bij André en ik was ontzettend verrast! André is enorm professioneel, neemt echt de tijd voor zijn patiënten en geeft veel uitleg. Hij wist blokkades op te sporen, die zelfs al een aantal jaren geleden gebeurd waren. Meteen na de behandeling voelde ik me al beter, dus ik plan zeker een vervolgafspraak om mijn klachten verder te verminderen. Naast een getalenteerd reflexoloog, is André ook enorm gastvrij en stelt hij je meteen op je gemak. Ik heb niets dan lof!
Een attente man die zeer deskundig is. Alle extra maatregelen qua hygiëne werden perfect opgevolgd. De dienstverlening is top! Je kan niet beter vinden. De voetreflexologie zelf was geweldig. Zijn observaties zijn zeer nauwkeurig. Wat ik ook ten zeerste apprecieerde was het extra advies dat hij gaf na de behandeling. Zijn tips zijn zeer bruikbaar en sluiten perfect aan bij wat ik nodig heb.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

André
Zaakvoerder
5.0
45 reviews

Behandelingen

Massage

Over

Heavenly Feet
Lysenstraat 25
2600 Berchem

Heb je het gevoel dat je lichaam uit balans is of kun je wel een energy boost gebruiken? Kom dan eens langs bij Heavenly Feet aan de Lysenstraat in Berchem. Hier helpt eigenaar Andre je lichaam terug in balans te brengen door een fijne voetreflexologie. Hij is officieel erkend door twee beroepsverenigingen: BeVo en NVBR. Wil je graag een behandeling boeken maar heb je overdag geen tijd? Geen probleem, bij Heavenly Feet kun je ook 's avonds een afspraak inplannen.

Let op: het is niet mogelijk om met een cadeaubon aangeschaft bij Heavenly feet een boeking te maken.

MaMaandag
16:0022:00
DiDinsdag
16:0022:00
WoWoensdag
16:0022:00
DoDonderdag
09:0022:00
VrVrijdag
09:0022:00
ZaZaterdag
09:0018:00
ZoZondag
09:0013:00
Salonawards
Top Rated 2018Top Rated 2017

Massagesalons in de buurt