Ocean Flow

Boomlaarstraat 17, Lier, 2500

Sorry, Ocean Flow is tijdelijk niet beschikbaar op Treatwell. Vind hieronder nabijgelegen salons met beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Sereen

440 reviews
Kruisveldweg 8, 2500 Lier

Romeijn

375 reviews
Berlaarsesteenweg 130, 2500 Lier

Intense

239 reviews
Verzetslaan 4 te, 2500 Lier

Alle behandelingen

Reviews

4,9
21 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
zalige ontspanning, en altijd heel vriendelijk :)
Het is een angstig en bewuste keuze die ik vooraf maakte om bij een vreemde me zo bloot te geven, Evi voeg regelmatig of alles nog goed voelde waarbij ik vermoed dat wanneer ik iets zou aangeven, ze daar ook meteen aan tegemoet zou komen. Maar er was niets waar ik last van had, buiten hetgeen in me speelde en dat wrong en waarvoor ik bij haar kwam om het beter te kunnen plaatsen en vrijere mee aan de slag te gaan. Ze kreeg en nam de vrijheid om mijn lichaam te volgen, een dans van haar krachtige en warme handen op mijn huid, een taal die zij verstond en er van alles mee uitwisselde. Fijn dat ze spreekt met humor en zwijgt als ik rust wilde en zich niet laat verleiden om in te veel gesprek te gaan nog voor ik op tafel lag (wat ik mss wel deed omdat ik het ook wel lastig vindt, om een onbekende aan mijn lichaam te laten). Heel correct want ze wilde niet meer ontvangen omdat ze over tijd was gegaan. Ze vond dat haar verantwoordelijkheid wat ze meteen ook duidelijk maakte dat dit niet standaard is. dankbaar en meteen een volgende afspraak gemaakt. (nu is ze iets minder vreemd)
Even helemaal ontspannen, was ik. Evi is een toffe madame, helemaal geschikt als masseuse. Ik kom zeker nog eens terug voor Me-time.
Ik heb genoten van de rugmassage. Bedankt Evi!
Een heerlijke reiki- en voetreflexologiebehandeling gehad bij Ocean Flow (prachtige naam ook van de zaak - als de golven even onbereikbaar zijn om te ontspannen, kan ik nu dus in Lier terecht)! Een echte aanrader! Ik ga zeker nog eens terug voor een massage.
Toon meer reviews...

Over

Ocean Flow
Boomlaarstraat 17
2500 Lier

Ben je toe aan een moment van ontspanning? Dan ben je bij Ocean Flow, op loopafstand van het station van Lier, aan het juiste adres. Evi heeft deze massagepraktijk opgericht voor vrouwen die toe zijn aan ontspanning. Ze biedt verschillende massages aan met verschillende massagetechnieken. Voor iedereen is hier een geschikte behandeling. Evi wilde een plek creëren waar vrouwen tot rust kunnen komen en waar ze even tot jezelf kunnen komen. Kom langs voor nieuwe inspiratie. Evi behandelt iedere klant met respect en je krijgt de volledige aandacht die je verdient, waardoor je dit praktijk met een goed en ontspannen gevoel zal verlaten. Handig om te weten: je kan parkeren voor de deur.

Let op: je kan niet met bancontact betalen.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
09:3021:30
VrVrijdag
09:3016:00
ZaZaterdag
10:0013:00
ZoZondag
Gesloten