Antwerpsesteenweg 94A bus 2, Lier, 2500

Alle behandelingen

Reviews

4,9
129 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Zat al te sukkelen met hoge rugpijn sinds eind november. Al verschillende zaken geprobeerd, met weinig of geen resultaat. Na mijn eerste massage bij Luc al een veel losser gevoel. Mensen die last hebben van spierknopen en constant pijn hebben : zou zeggen allen daarheen. Is iemand die weet van aanpakken. De behandeling op zich is niet pijnloos, maar ja, no pain, no gain !! Een absolute aanrader.
Er zijn weinig dingen waar ik na 4m lockdown zo reikhalzend naar uitkeek als naar een massage bij Intens. Luc is immers op en top professioneel en weet waar hij mee bezig is! Voor mij als klant is het puur genieten. Ook nu weer. Op het einde van de massage kon ik het geeuwen eerst niet onderdrukken doch eenmaal buiten & terug in de auto merkte ik pas hoe ontspannen heel mijn lichaam voelde (als herboren) en bruiste ik van de energie. Een dag later nog steeds! Bovendien volledig Coronaproof! TOP!
Zoals steeds voelde Luc weer perfect aan welke spieren het meeste aandacht nodig hadden en voelde ik de volgende dag al het effect van de massage. Als je nog twijfelt, niet meer twijfelen en gewoon boeken, je zal er geen spijt van krijgen.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Luc
massagetherapeut
4.9
64 reviews

Behandelingen

Massage

Portfolio

Over

Intense
Antwerpsesteenweg 94A bus 2
2500 Lier

Bij massagepraktijk Intense in Lier krijg je niet zomaar een massage maar beleef je een geheel intense ervaring. Of je nu kiest voor een sportmassage, Zweedse massage of de aandacht wilt leggen op een bepaalde zone, massagetherapeut Luc voelt feilloos aan op welke plaatsen je lichaam overbelast wordt. Deze, vaak pijnlijke, plaatsen behandelt hij met extra zorg en aandacht. Tijdens een intakegesprek, wordt er naar de klachten en de wensen geluisterd. Hierop worden de behandelingen doelgericht afgesteld en de klachten grondig aangepakt.

Luc heeft een ware passie voor masseren en met zijn vakkundige en professionele aandacht zorgt hij ervoor dat een massage bij deze praktijk een intens ontspannende ervaring wordt!

Let op: in het salon kan je niet met bancontact betalen.

MaMaandag
13:0022:00
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
16:0022:00
DoDonderdag
08:3016:00
VrVrijdag
13:0022:00
ZaZaterdag
08:3013:00
ZoZondag
17:3022:00
Salonawards
Top Rated 2020Top Rated 2018Top Rated 2017

Massagesalons in de buurt