Intense

Antwerpsesteenweg 94A bus 2, 2500 Lier
4,8
46 avis
Antwerpsesteenweg 94A bus 2, 2500 Lier

Avis sur le salon

4,8
46 avis
Ambiance
Propreté
Staff
Qualité-prix

Filtrer par type de service

Filtrer par commentaires

Service
Tous les services

Filtrer par note

Note
Filtrer par note
Een goede massage, het heeft deugd gedaan voor mijn schouders, nek en rug. Luc weet waarmee hij bezig is!
Katleen
il y a 21 heures
Fantastische massage, echte aanrader, ik kom zeker terug.
Anne
il y a 3 mois
Luc luistert naar de problemen, de behandelingen, en de evoluties. Je voelt echt dat hij als massagetherapeut zijn vak kent, empathie heeft en met respect de nodige massage geeft. De vriendelijke ontvangst en de gezellige ruimte geeft ook aan dat het voor hem een “ware passie“ is. Na de massage, en zelfs tijdens, voel je aan dat wat hij doet, heilzaam is voor jouw lichaam. Niet twijfelen, hij is de enige echte die verschillende massagetechnieken toepast, en de mensen helpt!
il y a 3 mois
Over het algemeen was dit een heel aangename ervaring. Luc toetste eerst af wat de verwachtingen van de avond waren, en vroeg ook nadien geregeld of alles naar wens was. De massage had de perfecte druk en kwam samen met een hoop boeiende informatie. Een aanrader!
Sarah
il y a 4 mois
Fijn dat er echt naar je problemen geluisterd wordt. Er wordt dan ook op zoek gegaan naar de best mogelijke oplossing van je klachten. Daarnaast krijg je ook genoeg informatie mee, wat ikzelf ook heel fijn vind. Ik begrijp namelijk graag waarom en hoe bepaalde klachten juist ontstaan. Ik heb mijn volgende afspraak alvast gemaakt!
Els
il y a 4 mois
Voir plus de commentaires...

À propos

Intense
Antwerpsesteenweg 94A bus 2
2500 Lier

Bij massagetherapeut Intense in Lier, kan je terecht voor kwalitatief hoogstaande lichaamsmassages, zodat je je na een behandeling herboren voelt. De basis van de massages is de Zweedse massage, aangevuld met andere technieken. Ook voor een rug- nek- en schoudermassage, sportmassage of stoelmassage ben je aan het juiste adres en wanneer je specifieke problemen hebt, kan de massage daarop aangepast worden. Hoogsensitieve personen of personen met C.V.S. of fibromyalgie zijn ook welkom. Heb respect voor je lichaam en draag er zorg voor. Een massage is één van de beste tools om dat te doen.

Let op: in het salon kan je niet met bancontact betalen.

Lundi
10:0022:00
Mardi
10:0022:00
Mercredi
10:0022:00
Jeudi
10:0022:00
Vendredi
10:0022:00
Samedi
10:0022:00
Dimanche
10:0022:00

Salons de massage dans les environs