Maaltemeers 9 , Zwijnaarde, 9052
Thuissalon
Morgen open: 10:00 - 20:00

Alle behandelingen

Reviews

4,6
10 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Goed
Uitstekende ervaring, complete relaxatie!
Ontspannende massage in een huiselijke, aangename sfeer
Doen!
Hij ontvangt me in witte broek en hemd. Dit is Sieber, de masseur! Ik ga liggen op de massagetafel, bedekt met witte handdoeken. Armen boven het hoofd. Ogen toe. Terwijl vraagt hij of het warm genoeg is, of ik goed lig zo,... Ja, het is allemaal goed. En dan beginnen de handen. Zachte, grote vingers. Handen als wanten. Soms tactiel en soms kordaat. Elk stukje huid wordt vriendelijk wakker gemaakt. Ik voel de concentratie, zorg en toewijding waarmee hij het doet. Soms trillen zijn handen ervan.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Sieber
Masseur

Over

Is een freelancer die na zijn persoonlijke zoektocht en een opleiding bij Syntra de rust, genot en de kracht van massage heeft ontdekt. Hij werkt het liefst met natuurlijke producten omdat de kracht van aanraking door massage en de goeie verzorging van het lichaam verbonden is met de natuur en de aarde. De holistische aanpak van een lichaamsmassage is zoveel meer dan de rust en het genot dat je ervan ervaart.

Behandelingen

Massage

Portfolio

Voorzieningen

Algemeen
Huisdiervriendelijk
Alleen volwassenen
LGBTQIA+ vriendelijk
Betalingsmogelijkheden
Contant geaccepteerd
Locatie
Bushalte dichtbij
Gratis parkeermogelijkeid
Talen
Frans
Engels

Over

Massage Sieber
Maaltemeers 9
9052 Zwijnaarde

Ben jij toe aan een beetje ontspanning? Dan moet je bij Massage Sieber in Zwijnaarde zijn! Massage therapeut Sieber biedt in zijn thuissalon een variatie van ontspannende massages aan. Of je nu kiest voor een full body massage of juist de focus wilt leggen op een bepaalde zone, zoals een been- of schouder massage, de knopen en gespannen spieren worden even lekker losgemaakt.

Je hoeft bij de salon niet ver vooruit te plannen, maar kan hier aankloppen voor een last-minute relaxmoment, perfect als je tijdens een stressvolle week even spontaan wilt onthaasten!

MaMaandag
10:0020:00
DiDinsdag
14:0021:00
WoWoensdag
10:0021:00
DoDonderdag
10:0020:30
VrVrijdag
Gesloten
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt