Margo Beauty Care

Frankrijklei 86A, 2000 Antwerpen
5,0
8 reviews
Frankrijklei 86A, 2000 Antwerpen

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

5,0
8 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
I am so happy to be here
Sonali
11 dagen geleden
Super Super👍👍❤❤
Renata
16 dagen geleden
Margo is heel vriendelijk en stelde veel vragen zodat ze een idee had van de oorzaak van mijn acne en de juiste behandeling kon kiezen. Ze neemt haar tijd en legt elke stap uit en alle producten. Bovendien heeft ze me voorzien van staaltjes zodat ik de nazorg nog een week thuis kon doen. Na de behandeling is mijn huid al veel kalmer en minder “getraumatiseerd”. De dag zelf nog wel veel roodheid maar dat is niet abnormaal. Ze gebruikt goede producten die mijn heel gevoelige (ook vaak allergieën) huid goed heeft verdragen. Zou het zeker nog eens laten doen.
Pieters
22 dagen geleden
Professional care! No place like this in antwerp to be found, price wise Top to quality of treatments! Each time im leaving Margo Beauty place happy, satisfied and with a next appointment in the agenda already! People: dont waist more time of discovering beauty salons! Book by Margo! You wont regret! It is a promis:-) Thank you Margo ❤️❤️❤️
Ewa
één maand geleden
Super professioneel. Margo heeft veel kennis en haar massage was super. Mijn gelaat zag er verfrist en gelift uit na de behandeling.
Elien
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Margo Beauty Care
Frankrijklei 86A
2000 Antwerpen

Bij Margo Beauty Care in Antwerpen is er voor elk huidprobleem een oplossing. Margo heeft jarenlange ervaring op het gebied van gelaatsverzorging- en verbetering. Dit, in combinatie met de gebruikte hightech-technieken en de kwaliteitsproducten, zorgt ervoor dat je het geheime wapen te pakken hebt voor een stralende huid. Margo werkt op professionele en doelgerichte wijze aan het verminderen van bijvoorbeeld acne, fijne lijntjes, pigmentvlekken of roodheid in het gelaat. Verder kan je hier ook terecht voor lichaamsbehandelingen en laserontharing. Margo behandelt zowel mannen als vrouwen, dus wees welkom.

Let op: in het salon kan niet met Bancontact worden betaald.

Maandag
09:0018:00
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
09:0018:00
Donderdag
09:0018:00
Vrijdag
09:0018:00
Zaterdag
09:0016:00
Zondag
Gesloten

Huidklinieken in de buurt