Make-up artist Julie Smet

Pater Segersstraat 64-b3, 9100 Sint-Niklaas
4,9
10 reviews
Pater Segersstraat 64-b3, 9100 Sint-Niklaas

Reviews

4,9
10 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Julie werkt nauwgezet en nam de tijd om te luisteren naar mijn wensen. Daarnaast gaf ze met veel plezier antwoord op al mijn vragen. Ik was heel tevreden van het eindresultaat!
9 maanden geleden
Alles werd goed en rustig uitgelegd, aangepast aan onze wensen. Je kan ook steeds raad vragen als je nog niet zo vertrouwd bent met make-up. Ook onze dochter van 12 zag er prachtig uit op het feest zonder overdreven te zijn. Zeker een aanrader !
Greet
één jaar geleden
Alles werd zeer rustig uitgelegd en het resultaat was prachtig. Zelfs de dochter van 12 kreeg een passende make up zodat ook zij kon stralen op het feest. zeker voor herhaling vatbaar !
Greet
één jaar geleden
Het was een heel leuke ervaring! Ik had gevraagd voor een natuurlijke look en Julie heeft dit prachtig gedaan! Ze heeft dit gedaan met veel enthousiasme, geduld (ik had 2 kleine meisjes die aan het meekijken waren) en mij een goede professionele uitleg gegeven!
één jaar geleden
Al enkele keren mijn make up door Julie laten doen en telkens is het resultaat verbluffend. De make up is steeds perfect tot in de puntjes, ze is een heel aangename dame en voel me absoluut op mijn gemak bij haar. Toppertje! Kortom, echte aanrader voor iedereen! Doe zo verder!
één jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Make-up artist Julie Smet
Pater Segersstraat 64-b3
9100 Sint-Niklaas

Heb je altijd al gedroomd van beautymake-up, make-up op maat of prachtige make-up die bekende sterren dragen? Ook jij kan prachtige make-up krijgen bij Make-up artist Julie Smet. Eigenares Julie is afgestudeerd aan de allround make-upschool Encora (SIVO), heeft opleidingen gevolgd van grote merken en is gecertificeerd make-up artist by MUD. Daarnaast is Julie gespecialiseerd in kleurenleer. Als beautyconsulente heeft Julie oog voor detail en weet dan ook precies welke make-up bij jouw gezicht past. Ze is continu op de hoogte van de nieuwste trends op gebied van make-up, fashion en lifestyle waardoor ze met haar creativiteit de perfecte look bij jou weet te creëren.

Let op: in het salon kan niet met bancontact worden betaald.

Maandag
08:0020:00
Dinsdag
08:0020:00
Woensdag
08:0020:00
Donderdag
08:0020:00
Vrijdag
08:0020:00
Zaterdag
08:0020:00
Zondag
08:0020:00