Pater Segersstraat 64-b3, Sint-Niklaas, 9100
Vandaag open: 09:00 - 17:00

Alle behandelingen

Reviews

5,0
30 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Top
Een heel erge aanrader! Top ervaring, uitzonderlijk vriendelijk en vooral TOP werk!
Julie heeft de make up voor mijn huwelijk verzorgd. Ik was volledig mezelf, zij stelde mij volledig op mijn gemak en het resultaat was geweldig!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Julie
Makeup artist & teacher
5.0
8 reviews

Over

Hallo, ik ben Julie! Professioneel en freelance make-up artist uit Sint-Niklaas. Toen ik in 2008 startte met een opleiding ‘Allround Make-up Artist’ werd al snel duidelijk dat ik mijn passie gevonden had. Ik bleef me bijscholen, volgde opleidingen bij onder meer Dior, Chanel en YSL en vervolledigde mijn kennis met verschillende internationaal erkende opleidingen zoals ‘Beauty Essentials’ en ‘High Fashion’ bij Make-Up Designory. En ook nu nog blijf ik niet stilzitten! Ik ben steeds up-to-date over de nieuwste trends in make-up, beauty en fashion. Daarnaast ben ik make-up docente in een privéschool. Als beauty experte met een specialisatie in kleurenleer laat ik je stralen! Door een persoonlijke aanpak en het gebruik van kwaliteitsvolle producten met betrouwbare ingrediënten ga ik samen met jou op zoek naar de make-up die het best bij je past. Graag neem ik de tijd om na te gaan wat je wensen zijn en creëer ik een ‘fresh & flawless’ look bij jou! Voor meer info: www.muajuliesmet.be

Behandelingen

Gezicht

Portfolio

Over

Make-up artist Julie Smet
Pater Segersstraat 64-b3
9100 Sint-Niklaas

Wil je graag een glamoureuze make-up voor een feest of hou je liever van een natuurlijke beauty make-up? Dan ben je aan het juiste adres bij Make-up artist Julie Smet gelegen in Sint-Niklaas.

Eigenares Julie is afgestudeerd aan de allround make-upschool Encora (SIVO en heeft opleidingen gevolgd van grote merken, zoals Chanel, Dior en YSL. Ze is een gecertificeerd make-up artist by MUD en is inmiddels zelf docente make-up in een privéschool. Daarnaast is Julie gespecialiseerd in kleurenleer. Als beautyconsulente heeft Julie oog voor detail en weet dan ook precies welke make-up bij jouw gezicht past. Ze is continu op de hoogte van de nieuwste trends op gebied van make-up, beauty en fashion waardoor ze met haar creativiteit de perfecte en gepersonaliseerde look bij jou weet te creëren.

Let op: in het salon kan je alleen contant betalen en je kan gratis voor de deur parkeren.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
13:3021:30
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
09:0017:00
ZaZaterdag
09:0017:00
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2017

Schoonheidssalons in de buurt