Pater Segersstraat 64-b3, Sint-Niklaas, 9100
Ouvert Vendredi: 09:00 - 17:00

Parcourir les services

Avis sur le salon

5,0
28 avis

Filtrer par type de service

Filtrer par commentaires

Service

Filtrer par note

Note
Filtrer par note

Avis vérifiés

Rédigé par nos clients, pour que vous sachiez à quoi vous attendre dans chaque salon
Julie heeft de make up voor mijn huwelijk verzorgd. Ik was volledig mezelf, zij stelde mij volledig op mijn gemak en het resultaat was geweldig!
Super mooie bruidsmake-up! Julie wist direct heel goed wat ik wou en ik heb op de grote dag heel veel complimenten gekregen. Echte aanrader om eens langs te gaan.
Ik voelde me direct op mijn gemak, werd vriendelijk ontvangen, heel professionele, hygiënische behandeling en terug vertrokken met een schitterend resultaat.
Voir plus de commentaires...

Rencontrez l'équipe

Julie
Makeup artist & teacher
5.0
6 avis

À propos

Hallo, ik ben Julie! Professioneel en freelance make-up artist uit Sint-Niklaas. Toen ik in 2008 startte met een opleiding ‘Allround Make-up Artist’ werd al snel duidelijk dat ik mijn passie gevonden had. Ik bleef me bijscholen, volgde opleidingen bij onder meer Dior, Chanel en YSL en vervolledigde mijn kennis met verschillende internationaal erkende opleidingen zoals ‘Beauty Essentials’ en ‘High Fashion’ bij Make-Up Designory. En ook nu nog blijf ik niet stilzitten! Ik ben steeds up-to-date over de nieuwste trends in make-up, beauty en fashion. Daarnaast ben ik make-up docente in een privéschool. Als beauty experte met een specialisatie in kleurenleer laat ik je stralen! Door een persoonlijke aanpak en het gebruik van kwaliteitsvolle producten met betrouwbare ingrediënten ga ik samen met jou op zoek naar de make-up die het best bij je past. Graag neem ik de tijd om na te gaan wat je wensen zijn en creëer ik een ‘fresh & flawless’ look bij jou! Voor meer info: www.muajuliesmet.be

Services

Visage

Portfolio

À propos

Make-up artist Julie Smet
Pater Segersstraat 64-b3
9100 Sint-Niklaas

Wil je graag een glamoureuze make-up voor een feest of hou je liever van een natuurlijke beauty make-up? Dan ben je aan het juiste adres bij Make-up artist Julie Smet gelegen in Sint-Niklaas.

Eigenares Julie is afgestudeerd aan de allround make-upschool Encora (SIVO en heeft opleidingen gevolgd van grote merken, zoals Chanel, Dior en YSL. Ze is een gecertificeerd make-up artist by MUD en is inmiddels zelf docente make-up in een privéschool. Daarnaast is Julie gespecialiseerd in kleurenleer. Als beautyconsulente heeft Julie oog voor detail en weet dan ook precies welke make-up bij jouw gezicht past. Ze is continu op de hoogte van de nieuwste trends op gebied van make-up, beauty en fashion waardoor ze met haar creativiteit de perfecte en gepersonaliseerde look bij jou weet te creëren.

Let op: in het salon kan je alleen contant betalen en je kan gratis voor de deur parkeren.

LunLundi
Fermé
MarMardi
13:3021:30
MerMercredi
Fermé
JeuJeudi
Fermé
VenVendredi
09:0017:00
SamSamedi
09:0017:00
DimDimanche
Fermé
Les awards du salon
Top Rated 2017

Instituts de beauté dans les environs