Maja

5,0
11 reviews
Hippoliet Van Peenestraat, 46, Mariakerke, 9030
Open Vandaag: 09:00 - 17:30

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

5,0
11 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Dit was mijn eerste bezoek. Vanaf ik binnen stapte, voelde ik welkom. Ik reserveerde een gelaatsverzorging maar kreeg veel meer dan dat. Alle spanning in mijn hoofd, nek en middenrif waren lichter en ik kwam volledig relaxed buiten met een stralende huid. Maja neemt tijd en voelt exact wat nodig is...op naar een volgende bezoek 🦋
Helemaal blij en ontspannen, klaar om erin te vliegen. Even me-time doet altijd deugd! Merci! 😘
Super lieve dame !! Nagels zijn altijd mooi !!
Een fijne eerste ontmoeting met haar nieuwe verzorgingslijn Enfleur. Heerlijke, natuurlijke producten, de serum is nu al mijn favoriet in mijn ochtendritueel.
She was so awesome and good vibes only.
Toon meer reviews...

Over

Maja
Hippoliet Van Peenestraat, 46
9030 Mariakerke

De verzorgingen worden gegeven in een aangenaam ruim, warm kader met zicht op een gezellige zen tuin. De stilte, zachte muziek, kaarsen en aromatherapie zorgen voor een waar belevingsmoment.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer: Het schoonheidssalon ligt in een rustige, groene omgeving aan het Lampistenparkje in Mariakerke. Zowel met de auto als met de fiets makkelijk bereikbaar. Het fietspad loopt langs mijn voordeur richting het natuurreservaat Bourgoyen–Ossemeersen en gaat naar de andere kant richting Wondelgem. Je kan gratis parkeren aan mijn voordeur. Vlotte bereikbaarheid met tram en bus.

Het team: Bij eigenares Maja ervaar je de kennis en kunde van 25 jaar passie in huidzorg en helend lichaamswerk. Ze gebruikt haar kennis en vaardigheden over essentiële oliën, voeding, kruiden en levenswijze om uw huid- en lichaamsverzorgingen beter te behandelen en af te stemmen op jouw persoonlijke voorkeur. Maja geeft via een oosterse huiddiagnose graag persoonlijk en eerlijk advies en samen met jou kijkt ze naar welk behandeling het beste bij jou en je wensen past. Op haar boeiende weg wil zij zich verder verdiepen niet enkel in jouw huidprobleem via een gelaatsverzorging aan te pakken maar ook jouw innerlijk welzijn m.a.w. een holistische aanpak. Uw schoonheid vanbinnen en vanbuiten uit.

Gespecialiseerd in: Eigenares Maja is veelzijdig en haar passie ligt voornamelijk in helend lichaamswerk, lichaamsbehandelingen en natuurlijke huidverbetering. Helende massages zoals Lomi Lomi, Shiatsu, Energetische massage, warme en koele steen massage... Alles om jou harmonie en eenheid op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau te bereiken. Je kan er ook terecht voor een hand- en voetverzorging en ontharingen.

Merken en producten: - Enfleur: 100 % Belgische duurzame kleinschalige productie en ontwikkeling van natuurlijke huidverzorging. Hoog kwalitatief per kwartaal vers gemaakt. Bijzondere plantaardige oliën, antioxidanten en actieve stoffen die een gezond huidmicrobioom stimuleren en de huidbarriére herstellen. - Coulour &Spice: Nederlands holistisch merk met heilzame kruidenoliën en kostbare plantenextracten.

Extra’s: Het holistisch ritueel is een twee uur durende gelaats- en lichaamsverzorging die per seizoen verandert. Een behandeling waarbij de natuurelementen, aangepaste etherische oliën, meridianenleer en helende massage technieken gecombineerd worden tot een diepgaande en ontspannende totaalbeleving.

MaMaandag
09:0021:30
DiDinsdag
09:0021:30
WoWoensdag
09:0018:30
DoDonderdag
09:0017:30
VrVrijdag
09:0018:30
ZaZaterdag
09:0013:00
ZoZondag
Gesloten

veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over Maja

Schoonheidsinstituut Face It is open maandag en dinsdag van 09:00 tot 21:30, woensdag van 09:00 tot 18:30, donderdag van 09:00 tot 17:30, vrijdag van 09:00 tot 18:00 en zaterdag van 09:00 tot 13:00. Het is gesloten zondag.
Ja, je kunt jouw boeking altijd annuleren. Lees de voorwaarden die van toepassing zijn op jouw boeking om te zien of jouw afspraak terugbetaalbaar is of niet. De annuleringsvoorwaarden zijn te vinden in de e-mail met de orderbevestiging, op het afspraken overzicht in de app en in jouw Treatwell-account.
Bij Schoonheidsinstituut Face It kun je zowel ter plaatse als vooraf op de marktplaats betalen.

Schoonheidssalons in de buurt